2013-09-29, 01:52
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zajęta dziewczyna a zachowuje się jak wolna
Cytat:
Napisane przez EddardStark
Nauczciwszym byłoby nie pakowanie się w żadne kontakty dopóki jest w związku. A o niej taki "podryw" dobrze nie świadczy jeżeli ma chłopaka.
---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------
Może trochę niechęć do kokietek albo do takich ludzi którzy muszą z kimś być.
Myślę, że jeżeli się dowie o tym, że się z kimś spotykasz może być jeszcze gorzej. Jeżeli jest zazdrosny może chcieć ostudzić kontakty.
Mówię to z mojej perspektywy bo mam a właściwie miałem przyjaciółkę którą właśnie trochę uwielbiałem, trochę nie lubiłem, ten sam ulubiony zespół i podobne poczucie humoru, nawet uroda podobna taki właśnie typ kokietki(ale tylko flirt) ale raczej nie takich co musi być w związku.
|
Nie wiem, czy on wie...ale od miesiąca już ostudza te kontakty...i to dobitnie Mieliśmy 3 paczkowe imprezy... Nie przyszedł. Wcześniej zawsze przychodził...a teraz jak tylko usłyszy, że mam być ja...to nagle mu coś wypada. Nie obwiniam go o nic. Jestem jaka jestem. On woli dla siebie coś innego. Mimo wszystko...wydaje mi się, że mimo całej tej niechęci...coś tam mu przeszło przez myśl. Choć tak mocno zaprzeczał. Z drugiej strony...dlaczego mam czekać na kogoś, kto dobitnie od samego początku daje mi kosza? Mam prawo poznawać innych.
|
|
|