2013-09-29, 09:33
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Cytat:
Napisane przez ila87
Sama kilka dni temu zamówiłam 3 drzwi wewnętrzne i wejściowe. Montaż dopiero za 4-5 tygodni  Ale co się dziwić skoro na narożnik mam czekać 6 tygodni
Mam nadzieję, że będzie mi to jakoś szło 
|
No my właśnie czekaliśmy 5 tygodni na narożnik Ale już stoi i już przetestowany 
Cytat:
Napisane przez Pacynka
Leine- wiem, muszę się ogarnąć. Ale łatwo nie jest.
Luzia, Manieczka- też mam problem ze śluzem. Wczoraj był wyraźnie kremowy, a dziś...gmeram do sprawdzenia szyjki i kolor lekko kremowy, ale bardziej w kierunku wodnistego no i jeszcze aż mi między palcami przeciekł jak nigdy. No i też nie wiem. Kiedyś to miałam wyraźny jak surowe białko jajka (w dni płodne), a teraz...
|
No ja mam jakoś tak mało tego śluzu, ale od trzech dni też wyciągam mokrego palca, więc zaznaczałam jako wodnisty
Cytat:
Napisane przez Pacynka
Bo to taka prawda jest. Wiekiem to mi juz 34- rok idzie właśnie. Mimo, że ludzie mi mówią że wyglądam na 10 lat mniej, ale ja zegara biologicznego nie zatrzymam przecież. Mogę się czuć i wyglądać na dużo mniej, ale czy organizm w środku też na mniej się czuje i moje jajniki na mniej?
|
Ja też mam 33 lata Tyle, że mam już jedno dziecko, ale mam kuzynkę, która miała 35 lat jak zaszła z pierwszym dzieckiem, urodziła śliczną dziewczynkę, więc głowa do góry 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
na poprawę humoru zostawiam ciasteczko  
|
Do tej kawusi to bym zjadła takie ciacho
|
|