Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-29, 09:36   #971
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
mona miałam dzisiaj to samo... przy okazji usg pęcherza (tylko zapalenie, nic groźniejszego, dostałam antybiotyk) ginka zrobiła usg dzidziola i.... mówi, że dziewczynka))))) Tż taki szczęśliwy bo chciał córeczkę, a ja byłam nastawiona na chłopca, ale i tak się cieszę chociaż to jeszcze nie dochodzi do mnie oprócz tego wszystkie pomiary wyszły bAadzo dobrze, bo wg usg dzieć większy niż wg OM.
Jestem szczęśliwa
gratuluję dziewczynki

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość
no wczoraj np. od południa chodziła i mówiła że kurki (mieszkamy na wsi i ona ma kurki) są jej i nikomu nic im do nich, na wieczór obrobiła kurę i stała w wodzie w kuchni. Zjadłam z małą kolację i przyszłam do siebie, kury nie ruszałam. A tu nagle słyszę że ona ma pretensję że kury nie zapakowałam do woreczków no i kilka tam epitetów użyła. Dzisiaj z nią nie rozmawiałam bo jej ciągle w domu nie ma ... normalnie byle co a ona umie z tego niewiadomo co zrobić. Psychika mi siada od tej kobity
Dobrze, że sama chcesz z nią pogadać, bo rzeczywiście może powodować nerwice...

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora