Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-29, 11:40   #880
Hanan26
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43042291]Hanan,ciekawe jak długo będzie mi się podobał...Chociaż myślę,że to jest taki lakier który nigdy się nie nudzi i ma w "sobie to coś" [/QUOTE]

on jest wyjątkowy

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Chyba mam nasilającą się sklerozę, ale... na jakiej uczelni będziesz?
Tak, piękny Numer 81

Dżisss, łaziłam sobie po blogach i... KLIK
KUL
no cudeńko

kolejne cudeńko

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
spoko, mam podobnie. Marmurki mi się podobają ale nie chcę żadnego. Tak samo ruletki. Carnivale dwa bym wzięła. Piasków - musi mnie coś zachwycić. WH już mam CC na razie nie pragnę.
z naciskiem na NA RAZIE

Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Dziękuję, dobranoc...
KLIK i jeszcze tu inny słocz KLIK
KLIK
KLIK

Jaki słodziak:
KLIK
ostatni i słodziak

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Śnieguś dla mnie taki wyjazd z domu to pierwszy krok , taki świadomy, do założenia swojego gniazda. Przetrwałam pójście do szkoły- dość łatwo, pierwsze imprezy- już nie tak łatwo . pierwszą miłość - dramat ( jakieś obce dziewuszysko synka mi zabiera ), zawód miłosny baaardzo ciężko i on i ja teraz ( jeszcze nie w tym roku ale w przyszłym) prawdopodobny wyjazd Młodego na studia do innego miasta Dobrze że jeszcze Młoda w domu
widać, że łączy Was silna więź. wydawało mi się, że matki z synami bardziej się dogadywały, a córki z ojcami zawsze byłam córeczką tatusia, chociaż cała ta więź między nami była cholernie ciężka ze względu na nałóg ojca i nastawienie całej rodziny ;/ no i do tego rozstanie rodziców dwa lata temu, niedawny rozwód... nie wiem, czy on przeżywa tą moją wyprowadzkę, tak rzadko rozmawiamy... ale mama nadrabia przeżywanie