Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-29, 11:53   #1738
Agateczka*
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Raz na jakiś czas nie zaszkodzi... tylko dla mnie jedzenie z mikrofali ma ohydny smak

dla Bartoszka!

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
O tak, moja mama zastrzegła, ze bedzie opiekowac sie Młodym, ale musimy się pogodzić, z tym,że bedzie wychowywac go w katolickiej wierze;p(Jakbyśmy my byli co najmniej świadkami Jehowy). zatem Kacper wierze w Boga nie umie jeszcze, ale za to świetnie go nauczyła: trzaskac drzwiczkami od barku, ciagnąc za wszystkie kwiatki i hit: zrzucac magnesy i wszystkie zapiski z lodówki Co jak co, ale maluchy to łapia błyskawiczie

A Kacperek piękny chłopczyk i dorodny
no oczko lepiej sprawdzić

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

Mój synio dziś dostał pierwszy raz kaszkę (mleczna jaglana bezglutenowa z Holle). Kolejny strzał kulą w płot (a ja takie dylematy miałam...). Zjadł może ze 3 łyżeczki. aż go telepało z obrzydzenia...
Wasze dzieci od razu lubiły???????
ojoj jak minka nauczy się jeszcze, mój się tak krzywi na zupki niektóre

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Muszę Wam napisać coś śmiesznego Zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w pracy zostałam przeniesiona do innego działu, który był w trakcie tworzenia. Gdy dowiedziałam się o ciąży, zrezygnowałam z tej zamiany, więc wzięli moją koleżankę z teamu. Tydzień potem ona powiedziała, że też jest w ciąży i też nie została przeniesiona, a zamiast niej inna koleżanka. Właśnie dowiedziałam się, że ta trzecia tydzień temu urodziła córeczkę A śmiałam się już wcześniej, że która przechodzi, to zachodzi
nieźle nieźle ciekawe czy dalej to tak działa

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
może to dział zapładniania był
padłam

Dzień dobry niedzielnie
No w końcu wychodzi słońce, dzieciątko śpi, tż na grzyby pojechał a ja idem kończyć obiad