Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-29, 12:55   #3670
PawMaj13
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Teoretycznie da się.
Jednak nie każde dziecko cyckowe chce pić z butelki (tak miałam z córką),po drugie wychodząc na dłuższy czas i mając butelkę niewiele by mi to dało,bo i tak szukałabym miejsca,żeby pokarm odciągnąć,bo cycki by mi eksplodowały.
o eksplodujących cyckach nie pomyślałam, a to dlatego, że dla mnie to wszystko to nadal tylko teoria... fajnie by było, gdyby to był taki kran z biezącym mlekiem - chcesz, to leci, nie chcesz to zakręcasz i nie leci
zastanawiam się jak to się wobec tego robi, kiedy się rezygnuje z karmienia? wtedy też pewnie cycki bolą, że ho ho...

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość

Mąż przeżywa tylko ciążę swojej siostry, pierwszą jeszcze ok, ale drugą... eh.... staram się nie denerwować, nie myśleć o tym, ale nerwy mam takie... Zrobiłam sobie makijaż, nie będę płakać chociażby po to żeby nie spłynął.

Ja wczoraj głupia wyłam do poduszki do 3 w nocy, dziś wyglądam jak zombie. I to wszystko na nic, ilość wypłakanych łez jest wprost nieproporcjonalna do tego ile nadziei we mnie na lepsze jutro.

Z moim przeziębieniem coraz gorzej, leci mi z nosa gęsta maź, gardło drapie, ledwo przełykam. A za 4 dni jadę na konferencję z klientem, później prezentujemy jego produkty na targach - cały dzień. I nie ma mnie kto zastąpić. Czarno to widzę

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora