Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Efekty olejowania paznokci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-30, 07:04   #1406
Manula_
Przyczajenie

Dot.: Efekty olejowania paznokci

Cytat:
Napisane przez LuLila Pokaż wiadomość
Witam olejomaniaczki !
Ostatnio zaniedbałam olejowanie, skróciłam paznokcie, bo zaczęły mi się rozdwajać boki (przy migdałkach...). Nadal trochę schodzą mi po bokach, to chyba wina odżywki z Wibo, wszystko zaczęło się w tym samym czasie gdy rozpoczęłam jej używanie. Odstawiłam ją, muszę zadowolić się Evelina 8 w 1, jedna warstwa na tydzień nie powinna mi zaszkodzić .
Wracam do olei. Dzisiaj mama poszła do Rossmanna, to poprosiłam ją o olejek BDFM. Ekscytacja, niecierpliwość, aż wyciągam opakowanie z reklamówki i widzę z tyłu napis : "EMULSJA". Mama nie wiedziała, jak to wygląda, spytała Pani z Rossa, ta wręcz dała jej do ręki emulsję (mama wyraźnie mówiła o olejku), a Ona (w sensie moja mama) jej zaufała i ma 12 złoty w plecy. Po olejek pojadę jutro albo w tygodniu. Nie ma to jak "ogarnięta" obsługa Rossa...

Jeżeli chodzi o efekty, to są nijakie i o tym wiem.
Prócz olejków karmię dłonie i pazurki kremami do rąk (z Lirene i Avonu) oraz maścią z wit. A. Dłonie, jak i skórki źle znoszą u mnie mrozy i zimny wiatr...
poczytaj o odżywce 8w1....moja koleżanka stosowała ją wg. zaleceń producenta...na jednym (na szczęście tylko jednym) paznokciu ma onycholizę, zrobiła jej się po zużyciu 3 buteleczek odżywki.
zajrzyj też tutaj: http://need.love.pinger.pl/m/14109735

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Loonita Pokaż wiadomość
Zobaczcie dziewczyny, jaki paradoks, bezacetonowy zmywacz i też może szkodzić a ja go właśnie ostatnio kupiłam
Zdradźcie kochane Wasze typy kremów do rąk
ja używam tego kremu do rąk: CERKODERM 30, lub CERKODERM 15
Manula_ jest offline Zgłoś do moderatora