Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 14:37   #4212
laczupakabra
Rozeznanie

GG do laczupakabra
Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III

Cytat:
Napisane przez bambi1980 Pokaż wiadomość
Laczupakabra – bylas sama w Bergamo? Mialas wychodne? Z tego co pamietam opiekujesz sie dziecmi tak? Fajnie, ze ci sie podobaly okolice w ktorych zamieszkuje. Pewnie zwidzilas Città Alta co? Tak w gwoli ciekawostki – ceny w tej czesci miasta przechodza nasze najsmielsze wyobrazenia. Mieszka tam np. Cristina Parodi – ta ktora czyta wiadomosci w telewizji.
Ja z kolei musze sie wybrac do Mediolanu zeby sie “odchamic” ale to po wyplacie ale to moze nastapic tez dopiero po “trzynastce” .. uff
Spotkanie sobotnie uwazam za udane! Para, ktora poznalismy jest b. sympatyczna. Maja corcie 1 rok i 2 msc. ktora byla nadzwyczaj ruchliwa – caly czas uciekala – zatem rozmowa byla trocha taka urywana. Tej dziewczyny bylo mi troche szkoda , bo taka tez strasznie zagoniona. Tutaj na polnocy nie mozna sobie pozwolic zeby nie pracowac – wiec mimo iz ona jest po zarzadzaniu tutaj musiala zadowolic sie praca przy pakowaniu jakichs szynek czy parowek w chlodni i jeszcze zatrudniona przez agencje. Ostetecznie w zeszly piatek jej podziekowali za wspolparce tlumaczac, ze ma slaby charakter ( !!! pozwolila sobie na tydzien urlopu bo jej mama umarla w Polsce).
Zobaczymy, czy bedzie z drugiej strony chec kontynuacji znajomosci
wychodne haha, mam wolne codzinnie 9-16 i wieczory po 21 a w sobotę pomagam do 13 i jestem wolna, a w niedzielę w ogóle jestem wolna, ale akurat w Bergamo byłam z rodzinką, bo jechaliśmy rano na ślub kolegi hostki i potem pojechaliśmy na spacer po Bargamo

co do tej dziewczyny - masakra :/ ale może teraz uda jej się znaleźć coś lepszego i wyjdzie jej to na dobre

dziewczyny znałyście ten sposób na chrupiący bekon z mikrofali? :P wczoraj hostka mi pokazała - na talerz kładzie się ręcznik papierowy, na to cienkie plasterki boczku, znowu ręcznik papierowy i do mikrofalówki na jakieś 2-2,5 minuty i wychodzi super chrupiący bekon, dzisiaj sama próbowałam - czad haha
laczupakabra jest offline Zgłoś do moderatora