Napisane przez KatarzynaAnnaRoza
Na końcówki na całą noc nakładam oliwkę babydream, bądź olej ze słodkich migdałów. Myję szamponem baby dream, bądź tiomotei moc i blask. Na skórę głowy nakładam maskę na androgenowe wypadanie włosów z seboradin ( Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Artocum Majus Root Extract Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11,Dimethicone Copolyol, Calcium Panthotenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Omithine Hcl, Citruline, Glucosamine Hcl, Biotin, Glycerin, Lecithine, Sorbitol, Xanthan Gum, Hammamelis Virginiana Extract, Diathomeaceous Earth, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Gyceryl Linoleate, Rethyl Palmitate, Panthenol, Phenaxyetanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Jojoba Oil, Citric Acid)
a na całość nivea long repair naprzemiennie z Garnier A&K.
Następnie po odciśnięciu nadmiaru wody pieluchą tetrową, nakladam joanna len i rumianek b/s. Przed suszeniem wcieram jedwab w końcówki John Frieda. Suszę średnim nawiewem. Farbuję tylko odrost. Wellaton na poziomie 12.
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------
5 lat temu używałam odżywki miód Tiomotei i jak przychodziłam do fryzjerki na podcięcie co dwa miesiące to ona pytała czego używam, bo nie ma co obcinać.
Taki znalazłam sklad:Poprzedni produktNastępny produktTimotei,
Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethiconol, Paraffin, Cetrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Parfum, Phenoxyethanol, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Mel, Acetum, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, CI 16255, CI 47005
Może te składniki służą moim włosom?
|