Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Faceci...
Wątek: Faceci...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-30, 16:41   #22
Dianusia94
Raczkowanie

Dot.: Faceci...

Cytat:
Napisane przez corka Elzbiety Pokaż wiadomość
Nie cierpię facetów, którzy zagadują do obcych dziewczyn w necie, a już szczególnie nie rozumiem takich, którzy to robią i mając dziewczynę.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Yy, nie ma czasu na spotkania z Tobą bo gospodarstwo itp, a ma czas na wypisywanie z innym na czatach?
Też tak uważam, dlatego tak mnie to boli. Noo on pomiedzy tymi rzeczami ma 2-3 godziny przerwy . Sam dojazd do mnie trwa ponad godzine.. ;p

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez WDM Pokaż wiadomość
A ja nie wiem po co Ci to wszystko. Naprawdę.
Sama zadaję sobie takie pytanie. ALE kocham... i dlatego. żeby nie to juz dawno posłałabym go na drzewo jak wielu innych.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
w kontekście 'nie wiem czego chcę', czarno na białym masz przekaz: szukam przygód. Prędzej czy później (o ile się już to dawno nie stało) facet zrobi Ci poroże do sufitu bo widać, że go do tego ciągnie a Ty zamiast postawić sprawę jasno, siedzisz jak trusia w obawie, że takiego misiaczka stracisz bo Cię obwini o szpiegowanie.
Dlatego pytam się o zdanie osób ktore trzeźwo myślą;p Bo ja w tej chwili nie jestem w stanie ;p

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Migotka8923 Pokaż wiadomość
Autorko a moze utworzylabys konto fikcyjne i wstawila zdjecia jakies, sprobowala z nim popisac i sie umowic? Jak by lyknal ta scieme i spotkal sie z toba to byl by wielce zdziwiony jak by ciebie zobaczyl
Też o tym myślę tylko, że wiesz... to trochę chamskie chyba wolalabym już mu wygarnąć że szpiegowalam ;p
Dianusia94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując