Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
En - super wyglądasz masz świetną figurę, ja przed ciążą takiej nie miałam. Przepiękna z Ciebie Mamusia 
Cytat:
Napisane przez strawberry162
Ewusia piękna metamorfoza Ślicznie wyglądasz a mały jaki fajny
|
Dziękujemy z Tymusiem 
Cytat:
Napisane przez tweedledee
super wyglądasz ewusiu!do tej pory ciagle nosiłam takie krótkie włosy, ale teraz delektuję się nieco dłuższymi Chociaż pamiętam, że to była mega wygodna fryzurka
|
Dzięki ja całe życie miałam długie włosy przynajmniej do połowy pleców i ciągle się zastanawiałam nad ścięciem, a teraz idalna okazja aby zaszaleć bo miałam takie krzywe tu krótkie, tu dłuższe, że musialam na krótko ściąć aby je wyrównać i jako tako wyglądały. A praktyczna ta fryzurka mega, prysznicuje, wycieram w ręcznik, rozczesuję i się ładnie układają, same schną No i Tymuś mnie już nie targa bo nie dostaje do nich 
Cytat:
Napisane przez eveewe
ewusia pieknie wygladacie i jaka metamorfoza u Ciebie
en Ty wygladasz tak po ciazy ?? to ja nawet przed ciaza tak nie wygldalam. o matko - przy tobie wygladam jak TORBA.
|
Dziękujemy za komplement, bardzo nam miło Ja też się czuję tak jakoś dziwnie, wcześniej byłam taka dziewczyneczka bardziej niż kobieta, a teraz to się czuję jak baba, biust obwisły, brak talii, wielka opona, szerokie biodra, grube nogi z celullitem itp...
Cytat:
Napisane przez Ghia
Tosiek też ma ten kaszel od refluksu
Z karmienie dokładnie ta sama historia. Czasem je ładnie jak za długo ssie to mu się refluks włącza potem już nie chce. Jak się za bardzo rozbudzi też nie chce. Czasem z butli lepiej mu idzie to odciągam cyrk na kółkach.
A co do brzuszka to ja czasem tęsknię za.. spokojem jaki miałam w ciąży. Filmowymi wieczorami z TŻtem swobodą A jak byłam w ciąży to chciałam już mieć Tośka przy sobie no i weź tu dogódź babie
|
Ja miałam i od czasu do czasu mam takie problemy z karmieniem, czasem wrzeszczy przy cycu jakbym go ze skóry obdzierała i nie wiadomo jak go uspokoić, z butelki je dużo lepiej. My się przestawiamy już na mm, teraz mamy pół na pół, i za tydzień dokładamy kolejną porcję mm zamiast kp.
A ja też mam podobne odczucia, w ciąży wszystko było dużo łatwiejsze i prostsze, a tak oczekiwałam przyjścia Tymusia i teraz jak jest to czuję się uwiązana. Tak to już jest. Myślę, że nasze maleństwa jak podrosną to wróci nam troszkę więcej swobody i będziemy bardziej szczęśliwe niż w ciąży Mój TŻ już mi nawet ostatnio powiedział, że ja to nigdy nie będę szczęśliwa bo nie potrawię się cieszyć tym co mam i muszę mu przyznać trochę racji.
Cytat:
Napisane przez Ghia
Ewusia super w tych krótkich włoskach
|
Dziękuję za komplemencik i za klaski 
Cytat:
Napisane przez czarownica1
witam sie,
dzieki za troske Dziewczynki, zyje
Antos rosnie - 6480 g, 62 cm. Nazywamy Go - Talibek, albo sie smieje ze Al Jazeera sie włacza, bo glindzi w ichniejszym jezyku, a czasem to sie az drze zeby do nas dotarło, ze to On ma glos. .
od 2 dni sam zasypia w lozeczku, albo tam gdzie aktualnie lezy, delektuje sie raczkami swoimi i naszymi, odkryl ze to cos ponizej raczek z palcami tez jego.
|
Fajnie że napisałaś co u Was bo tęskniłyśmy. Antoś pięknie rośnie 
Tymuś też w ostatnim czasie odkrył swoje rączki 
Cytat:
Napisane przez surka
Tak sobie dosypiam po spacerku I pierwszy uśmiech zarejestrowany na aparcie
|
Przesłodka, cudowny uśmiech 
Cytat:
Napisane przez Neni1984
Mi zostało 4,5 kg do zrzucenia. Może bierz Skylie ze sobą na te swoje fitnesy co?
Ewusia odważnie ścięłaś włoski Ale i tak ślicznie wyglądasz
A z dobry wieści-przejrzałam dziś raz jeszcze szafę i poprzymierzałam ewentualne stroje na wesele i okazało się, że leżą dużo lepiej niż raptem tydzień temu
I TŻ mnie obejrzał - powiedział, że wyglądam extra i nie muszę nic specjalnie kupować
|
A mnie nadal 6 kg na plusie, nic się nie rusza.
Decyzja z fryzurą trochę odważniejsza niż Twoje ścięcie końcówek Ale musiałam bo były takie krzywe i powycinane, że nie mogłam żyć z taką nierówną fryzurą, a teraz są równe, więc będą ładnie odrastać 
za super garderobę, napewno świetnie wyglądasz, jak się wystylizujesz na wesele to prosimy o fotkę, pochwal się 
Cytat:
Napisane przez shestiger
W weekend kupiliśmy małemu pościel w misie
|
Ale słodziak Ślicznie rośnie Igorek
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
Ewus super wygladacie
czy wasze maluchy nieraz tez chlusną sama woda/slina? mojej sie zdarzy i niewiem mysle ze to od tego ze ma tyle sliny ze nieraz jej sie uleje chyba to..
Aaaa ktoras pisala ze sex po ciazy jest lepszy- potwierdzam 
|
Dzięki za komplementa 
I fajny sposób na szybkie przygotowanie mm. My narazie dajemy przegotowaną wodę źródlaną bo nam tak kazała położna i pediatra, więc gotuję w osobnym garnuszku, nalewam do butelek i później do podgrzewacza wstawiam.
Fajnie Wam się udało z tym żółwiem, zastanawiam się czy my mamy takiego samego bo kupiłam takiego właśnie za jakieś 24zł na all, kolorowy, ma pozytywkę w środku i świecą mu na czerwono policzki jak gra, ma grzechotkę, lusterko i szeleszczący ogon Tymuś ostatnio odkrył, że bardzo mu się podoba ten żółw
Tymoteuszek też czasem chlusta właśnie taką jakby wodą/śliną i ewentualnie serowatym mlekiem w tej ślinie. Od niedawna zaczął się mocno ślinić i chyba przełyka dużo tej śliny i później mu się cofa. 
Z tym sexem też mam podobne wrażenie, ale dopiero teraz, wcześniej było niezbyt.