Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-30, 20:17   #108
Ewusia709
Zadomowienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

En - super wyglądasz masz świetną figurę, ja przed ciążą takiej nie miałam. Przepiękna z Ciebie Mamusia

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość

Ewusia piękna metamorfoza Ślicznie wyglądasz a mały jaki fajny
Dziękujemy z Tymusiem

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
super wyglądasz ewusiu!do tej pory ciagle nosiłam takie krótkie włosy, ale teraz delektuję się nieco dłuższymi Chociaż pamiętam, że to była mega wygodna fryzurka
Dzięki ja całe życie miałam długie włosy przynajmniej do połowy pleców i ciągle się zastanawiałam nad ścięciem, a teraz idalna okazja aby zaszaleć bo miałam takie krzywe tu krótkie, tu dłuższe, że musialam na krótko ściąć aby je wyrównać i jako tako wyglądały. A praktyczna ta fryzurka mega, prysznicuje, wycieram w ręcznik, rozczesuję i się ładnie układają, same schną No i Tymuś mnie już nie targa bo nie dostaje do nich

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ewusia pieknie wygladacie i jaka metamorfoza u Ciebie

en Ty wygladasz tak po ciazy ?? to ja nawet przed ciaza tak nie wygldalam. o matko - przy tobie wygladam jak TORBA.
Dziękujemy za komplement, bardzo nam miło Ja też się czuję tak jakoś dziwnie, wcześniej byłam taka dziewczyneczka bardziej niż kobieta, a teraz to się czuję jak baba, biust obwisły, brak talii, wielka opona, szerokie biodra, grube nogi z celullitem itp...

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Tosiek też ma ten kaszel od refluksu
Z karmienie dokładnie ta sama historia. Czasem je ładnie jak za długo ssie to mu się refluks włącza potem już nie chce. Jak się za bardzo rozbudzi też nie chce. Czasem z butli lepiej mu idzie to odciągam cyrk na kółkach.
A co do brzuszka to ja czasem tęsknię za.. spokojem jaki miałam w ciąży. Filmowymi wieczorami z TŻtem swobodą A jak byłam w ciąży to chciałam już mieć Tośka przy sobie no i weź tu dogódź babie
Ja miałam i od czasu do czasu mam takie problemy z karmieniem, czasem wrzeszczy przy cycu jakbym go ze skóry obdzierała i nie wiadomo jak go uspokoić, z butelki je dużo lepiej. My się przestawiamy już na mm, teraz mamy pół na pół, i za tydzień dokładamy kolejną porcję mm zamiast kp.

A ja też mam podobne odczucia, w ciąży wszystko było dużo łatwiejsze i prostsze, a tak oczekiwałam przyjścia Tymusia i teraz jak jest to czuję się uwiązana. Tak to już jest. Myślę, że nasze maleństwa jak podrosną to wróci nam troszkę więcej swobody i będziemy bardziej szczęśliwe niż w ciąży Mój TŻ już mi nawet ostatnio powiedział, że ja to nigdy nie będę szczęśliwa bo nie potrawię się cieszyć tym co mam i muszę mu przyznać trochę racji.

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Ewusia super w tych krótkich włoskach
Dziękuję za komplemencik i za klaski

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
witam sie,
dzieki za troske Dziewczynki, zyje
Antos rosnie - 6480 g, 62 cm. Nazywamy Go - Talibek, albo sie smieje ze Al Jazeera sie włacza, bo glindzi w ichniejszym jezyku, a czasem to sie az drze zeby do nas dotarło, ze to On ma glos. .
od 2 dni sam zasypia w lozeczku, albo tam gdzie aktualnie lezy, delektuje sie raczkami swoimi i naszymi, odkryl ze to cos ponizej raczek z palcami tez jego.
Fajnie że napisałaś co u Was bo tęskniłyśmy. Antoś pięknie rośnie
Tymuś też w ostatnim czasie odkrył swoje rączki

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Tak sobie dosypiam po spacerku I pierwszy uśmiech zarejestrowany na aparcie
Przesłodka, cudowny uśmiech

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Mi zostało 4,5 kg do zrzucenia. Może bierz Skylie ze sobą na te swoje fitnesy co?

Ewusia odważnie ścięłaś włoski Ale i tak ślicznie wyglądasz

A z dobry wieści-przejrzałam dziś raz jeszcze szafę i poprzymierzałam ewentualne stroje na wesele i okazało się, że leżą dużo lepiej niż raptem tydzień temu
I TŻ mnie obejrzał - powiedział, że wyglądam extra i nie muszę nic specjalnie kupować
A mnie nadal 6 kg na plusie, nic się nie rusza.
Decyzja z fryzurą trochę odważniejsza niż Twoje ścięcie końcówek Ale musiałam bo były takie krzywe i powycinane, że nie mogłam żyć z taką nierówną fryzurą, a teraz są równe, więc będą ładnie odrastać

za super garderobę, napewno świetnie wyglądasz, jak się wystylizujesz na wesele to prosimy o fotkę, pochwal się

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
W weekend kupiliśmy małemu pościel w misie
Ale słodziak Ślicznie rośnie Igorek

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Ewus super wygladacie
czy wasze maluchy nieraz tez chlusną sama woda/slina? mojej sie zdarzy i niewiem mysle ze to od tego ze ma tyle sliny ze nieraz jej sie uleje chyba to..

Aaaa ktoras pisala ze sex po ciazy jest lepszy- potwierdzam
Dzięki za komplementa
I fajny sposób na szybkie przygotowanie mm. My narazie dajemy przegotowaną wodę źródlaną bo nam tak kazała położna i pediatra, więc gotuję w osobnym garnuszku, nalewam do butelek i później do podgrzewacza wstawiam.

Fajnie Wam się udało z tym żółwiem, zastanawiam się czy my mamy takiego samego bo kupiłam takiego właśnie za jakieś 24zł na all, kolorowy, ma pozytywkę w środku i świecą mu na czerwono policzki jak gra, ma grzechotkę, lusterko i szeleszczący ogon Tymuś ostatnio odkrył, że bardzo mu się podoba ten żółw

Tymoteuszek też czasem chlusta właśnie taką jakby wodą/śliną i ewentualnie serowatym mlekiem w tej ślinie. Od niedawna zaczął się mocno ślinić i chyba przełyka dużo tej śliny i później mu się cofa.

Z tym sexem też mam podobne wrażenie, ale dopiero teraz, wcześniej było niezbyt.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora