Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-30, 20:28   #3906
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
No i już wszystko wiem.
Lekarka była i mówiła, że małej będzie lepiej jak ją wyciągną i będą tuczyć poza brzuchem. Mam się nie obwiniać, bo nic nie mogę zrobić, nawet jakbym jeszcze więcej odpoczywała czy się jeszcze lepiej odżywiała to i tak nic nie da...
Jutro przyjdzie do mnie lekarz z neonatologii porozmawiać co mnie czeka, pokazać zdjęcia takich maluszków, czego mogę się spodziewać itp. A moja współlokatorka mówiła, że może weźmie mnie na oddział (ten lekarz) i pokaże maluszki i wogóle jak tam wygląda. Jutro też mają dać mi jakieś leki dla mnie i małej na mózg i nie wiem czy na coś jeszcze a cc w środę lub czwartek.
Małż pakuje właśnnie torbę. Muszę tylko podpytać tego lekarza co będę potrzebowała dla małej, bo raczej ciuszki i kosmetyki to na początku się nie przydadzą.
Powoli się z tym oswajam, tylko wkurza mnie jak wszyscy pytają jak się czuję, pocieszają itp. wtedy od razu się rozklejam

Dzięki bardzo za kciuki i wsparcie Jeszcze będą potrzebne

za wszystkie udane wizyty dziewczyny
wszystko będzie dobrze, mała da sobie radę i będzie silna mocno trzymam nadal
Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
Paulinka Ja Piotruś i TŻ trzymamy kciuki

ja tez juzpo wizycie, Młody waży 2300g (34/35tydz) no i szyjka skrócona i dr mówi że bez szalenstw to on mi daje 2-3 tyg....no i Maly ma odstające uszy hehe na USG wyszedł jak elf ale Buzi znów nie pokazał...przyssał sie do kregosłupa i miał jak zwykle gdzieś mnie i dr....
mój też zawsze się odwraca do kręgosłupa

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora