Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&BEAR XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 21:50   #148
Szoszoszo
Zakorzenienie

Dot.: Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&B

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
Jesoooooo słuchajta!

Mój laptop został uratowany! Tzn wszystkie dane zostały z niego wyciągnięte bez zrywania plomb! Mogę go wysłać na gwarancję, nie muszę płacić za nowy dysk i jeszcze wszystkie moje pliki odzyskam Boziu, aż się poryczałam z tego szczęścia

Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
Szczecin
Zawsze chciałam pojechać do Szczecina

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
fajny film no i mój ulubieniec...

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

nie kuś a kiedy masz?jakoś w przyszłym tygodniu się chyba wybieram na kilka dni
Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
no nie po co sobie oczy psućale możemy posiedzieć z Morn w ciszy obok siebie albo film obejrzeć
a jaaaaaaaaaaa? :i smarkiem też ryczę:

Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
Mogę Wam po znajomości zrobić darmowe warsztaty z dancehallu
chciałabym, choć mam dwie lewe nogi i ręce też w ogóle dziwię się, że z towarzyskim jakoś daję radę.

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
ja chciałam tańca na rurze się nauczyć lubię takie wygibasy ale póki nie pójdę do pracy to sobie mogę pomarzyć o zapisaniu się gdziekolwiek.
Ja też całkkiem ale to chyba trzeba mieć mega silne ręce, a moje nie mają mocy nic a nic.

Pullinki, żegnam się z Wami, bo się nie zwlokę rano, a pierwszy dzień w robocie szkoda by było spieprzyć mam nadzieję, że za dużo nie nasmarujecie, żebym mogła po południu ogarnąć
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora