Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzucić palenie, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-01, 08:42   #2610
izkaa12
Przyczajenie

Dot.: Rzucić palenie, część II

Cytat:
Napisane przez marmotta Pokaż wiadomość
no to swietnie, ze zmniejszasz dawki, mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień gdy nie będziesz już musiała nawet e-papierosa użyć...
ja też mam teraz kiepskie dni, i też w chwili stresu mnie ciągnie, także trzymajcie za mnie kciuki bym się nie złamała: dziś 37 dzień
i zauważyłam, że przez ostatnie dni zaczęłam więcej jeść....
oo, gratulacje, 37 dni to naprawdę ładny wynik, tym bardziej, że początki są zawsze najtrudniejsze! Znam ten ból z ciągotkami do jedzenia - pozostaje zaopatrzyć się w jak najmniej kaloryczne przekąski - suszone owoce, pokrojone na paseczki warzywa i trzymanie ich w lodówce na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

[QUOTE=spaghettii;43058593]Ja narazie pale 16stki ale czuje, ze juz moge zejsc do nizszych. A jakies dobre smaki polecacie? ja teraz mam mango i wisnie, mango takie sobie.

Też zaczynałam od 16, teraz 12-11, obecnie próbuję smaków z serii cigito exo, słodkich, owocowych, pisząc to puszczam chmurkę z lq o aromacie apple mix - taka mieszanka: jabłko, żurawina, cynamon - pyszna!
izkaa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując