Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-01, 10:03   #1036
agaczini
Zadomowienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW

Cytat:
Napisane przez Poa alpina Pokaż wiadomość
Jak wygląda? PIĘKNIE! Znów nie ma się do czego przyczepić .

I Kajzerka z szynką, serem gouda, sałatą i pomidorem; kawałek kruchego ciasta budyniowego ze śliwkami, cytrynową pianką, kruszonką i płatkami migdałów
II Owsianka z kaszą manną i otrębami orkiszowymi na mleku z: ciemnymi winogronami, orzechami włoskimi, serkiem homo, musem jabłkowym i zbożowymi chrupkami orzechowo-czekoladowymi
III Grahamka z jajem na twardo, masłem, rzodkiewkami i sałatą
IV Kefir naturalny 375g; jabłko; garstka chipsów bananowych
V Zupa brokułowa z ziemniakami, marchwią, kawałkami schabu i ziołami (+ dokładka)

Do picia: woda źródlana, czarna kawa, herbaty: 2x zielona, ziołowa.

dzięki <kłania się i zamiata kucykiem> heheh

mmm kanapeczki to moja słabość niam niam <3

wklejam szamanko na dziś:

7.30 - kawa z mlekiem, 5 łyżek nowego muesli z zagotowanym mlekiem 3,2% (płatki owsiane, żytnie, jęczmienne, siemię lniane, amarantus, figi rodzynki i jabłka suszone)

herbata zielona

10.30 - 2 kromki żytniego razowca z wędzoną piersią, pomidor i nektaryna (hah ciągle to samo ale smakuje i pasuje mi to tu )

herbata zielona

13.30 - sałatka: gotowany brokuł, jajko na twardo, odrobina fety, prażone pestki słonecznika i dressing czosnkowo koperkowy z jogurtu naturalnego

herbata zielona

18.00 - gołąbek (wieprzowo wołowy z ryżem) w sosie pomidorowym, 2 małe ziemniaki

19.30 ZUMBA - 1 godzina

21.00 - miruna z folii z resztką sałatki

Edytowane przez agaczini
Czas edycji: 2013-10-01 o 10:10
agaczini jest offline Zgłoś do moderatora