Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z którym stopniem trądziku się borykacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-01, 17:52   #154
kamilam_96
Przyczajenie

Dot.: Z którym stopniem trądziku się borykacie?

Ja mam łagodny na twarzy (aleluja) i umiarkowany na plecach. Plecy to mam całe zmasakrowane. Blizna na bliźnie. próbuje się ich pozbyć na razie bez większych efektów. Liczę że zaniknie to do wakacji. Mam pojechać z rodziną na wakacje do ciepłych krajów. Wstyd mi będzie się rozebrać.
A cerę na twarzy to na prawdę mam ciekawą. Trochę narzekam, ale inni ludzie mają gorzej. Mam skórę mieszaną. na czole tlustą, na brodzie normalną, a na policzkach suchą. Każdą część smaruję innym kremem. Najbardziej mnie męczy nos. Nieraz bardzo się łuszczy. Peelinguję czym się da i nie ma żadnych rezultatów. Co do pryszczy to problemów nie mam. Zawsze się wszystko ładnie goi. Dużo też ich nie jest. Kaszki nie mam.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Trzeba wszystkiego wypróbować na sobie, a nóż widelec akurat to Ci pomoże
popieram. sama stosuję jakąś maść perłową. jak na razie blizny zbladły. Zastanawiam się nad kupnem bio oil. stosował ktoś na przebarwienia?
kamilam_96 jest offline Zgłoś do moderatora