Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-01, 19:18   #3670
komiksowa
Raczkowanie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Pracuję w sklepie z odzieżą używaną Wiem o czym piszesz My drzwi otwieramy do siebie i uciekamy za ladę albo chowamy się za nimi. Ludzie się przewracają, zatrzymują siebie ramionami, wyrywają wieszaki z rąk. Kiedyś facet wybił kobiecie palca tak pociągnął wieszak chcąc jej go wyrwać. A na sklepie po promocjach Nie wiadomo gdzie ręce włożyć i od czego zacząć sprzątać. Ludzie przebierają te ciuchy i rzucają te których nie chcą gdzie popadnie.
Najbardziej cwane, silne i wredne są te eleganckie babcie, które ledwo chodzą. Zapierdzielają takim sprintem, że wiele razy chciałyśmy komórkę wyciągnąć i to całą hołotę nagrać.

Ale przyznaj się, najlepszy towar zawsze wybieracie dla siebie?
Ja to bym chciała mieć lumpeks, czasem można takie perełki znaleźć, że niejedno centrum handlowe się może schować.

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
zawiozłyśmy mocz na nowy posiew, w czwartek powinien być wynik nie piszę jakie były cyrki z pobieraniem i obsraniem woreczka
powodzenia i zdrówka! ale taki obsrany woreczek zawieźliście?

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
widziałam dziś taki wózek na żywo http://www.bobowozki.com.pl/product_...4ncvdpogr6f225 normalnie ko(s)miczny!
Mi się akurat podoba, ale jest tak niepraktyczny i tak cholernie drogi, że jedynie na zdjęciach można sobie popatrzeć i współczuć matce prowadzącej. Ja uwielbiam swoje skrętne koła.

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
dokładnie, nawet nie przesuną się na chodniku niektórzy ... mam ich staranować?
U mnie na starówce na środku chodnika są latarnie i naprawdę ciężko tam jeździć wózkiem, szczególnie jak kupa ludzi, więc zeszłam na ulicę (niedziela, zero ruchu), no i jechał rowerzysta. I do mnie z tekstem - a co, chodniki zaorali? - i jechał prosto na wózek. Kretyn jeden. Sama jestem zdecydowaną rowerzystką i dla mnie to nie byłby problem ominąć wózek. Burak jeden

Cloche super, że jesteście w domku. Ale Flo będzie niedługo wcinał, aż mu uszy będą się trzęsły

Ash jakie cudne widoki I jaka cudna z Was rodzinka i jak super, że Sofia uwielbia chustę. Same ochy i achy mi się cisną na usta

Lonely miłej podróży, uważajcie na siebie. Tylko mi nie mów, że jak karmisz w samochodzie, to nie masz zapiętych pasów. Naprawdę kurna dziewczyny uważajcie!

A jeśli chodzi o oglądanie tv z dzieckiem. My z Miechem oglądamy Miami Ink, mam nadzieję, że kiedyś będzie tatuażystą i starą wydziabie A tak serio. Nie da rady chyba ominąć tv w wychowaniu dziecka. Mamy znajomych, którzy żyją bez telewizora. Mają 4-letnią córkę. Przyszli do nas, włączyliśmy jej bajkę, mała zahipnotyzowana, mówiliśmy do niej, a ona nic, zero reakcji. Kiedyś jak oglądała bajkę na kompie, to się ssikała, tak się zapatrzyła. Więc w tę drugą stronę też niedobrze.

Jutro odpalam rower i śmigam do radcy prawnego. Jak coś jeszcze mi się przydarzy, to sama otworzę kancelarię, jestem już tak obcykana w pozwach, kodeksach, ustawach