2013-10-01, 19:18
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez antoinettee
Pracuję w sklepie z odzieżą używaną  Wiem o czym piszesz  My drzwi otwieramy do siebie i uciekamy za ladę albo chowamy się za nimi. Ludzie się przewracają, zatrzymują siebie ramionami, wyrywają wieszaki z rąk. Kiedyś facet wybił kobiecie palca tak pociągnął wieszak chcąc jej go wyrwać. A na sklepie po promocjach  Nie wiadomo gdzie ręce włożyć i od czego zacząć sprzątać. Ludzie przebierają te ciuchy i rzucają te których nie chcą gdzie popadnie.
Najbardziej cwane, silne i wredne są te eleganckie babcie, które ledwo chodzą. Zapierdzielają takim sprintem, że wiele razy chciałyśmy komórkę wyciągnąć i to całą hołotę nagrać.
|

Ale przyznaj się, najlepszy towar zawsze wybieracie dla siebie? 
Ja to bym chciała mieć lumpeks, czasem można takie perełki znaleźć, że niejedno centrum handlowe się może schować.
Cytat:
Napisane przez pearl87
zawiozłyśmy mocz na nowy posiew, w czwartek powinien być wynik  nie piszę jakie były cyrki z pobieraniem i obsraniem woreczka 
|
powodzenia i zdrówka! ale taki obsrany woreczek zawieźliście? 
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
|
Mi się akurat podoba, ale jest tak niepraktyczny i tak cholernie drogi, że jedynie na zdjęciach można sobie popatrzeć i współczuć matce prowadzącej. Ja uwielbiam swoje skrętne koła.
Cytat:
Napisane przez karolina2121
dokładnie, nawet nie przesuną się na chodniku niektórzy  ... mam ich staranować? 
|
U mnie na starówce na środku chodnika są latarnie i naprawdę ciężko tam jeździć wózkiem, szczególnie jak kupa ludzi, więc zeszłam na ulicę (niedziela, zero ruchu), no i jechał rowerzysta. I do mnie z tekstem - a co, chodniki zaorali? - i jechał prosto na wózek. Kretyn jeden. Sama jestem zdecydowaną rowerzystką i dla mnie to nie byłby problem ominąć wózek. Burak jeden 
Cloche super, że jesteście w domku. Ale Flo będzie niedługo wcinał, aż mu uszy będą się trzęsły 
Ash jakie cudne widoki I jaka cudna z Was rodzinka i jak super, że Sofia uwielbia chustę. Same ochy i achy mi się cisną na usta 
Lonely miłej podróży, uważajcie na siebie. Tylko mi nie mów, że jak karmisz w samochodzie, to nie masz zapiętych pasów. Naprawdę kurna dziewczyny uważajcie!
A jeśli chodzi o oglądanie tv z dzieckiem. My z Miechem oglądamy Miami Ink, mam nadzieję, że kiedyś będzie tatuażystą i starą wydziabie A tak serio. Nie da rady chyba ominąć tv w wychowaniu dziecka. Mamy znajomych, którzy żyją bez telewizora. Mają 4-letnią córkę. Przyszli do nas, włączyliśmy jej bajkę, mała zahipnotyzowana, mówiliśmy do niej, a ona nic, zero reakcji. Kiedyś jak oglądała bajkę na kompie, to się ssikała, tak się zapatrzyła. Więc w tę drugą stronę też niedobrze.
Jutro odpalam rower i śmigam do radcy prawnego. Jak coś jeszcze mi się przydarzy, to sama otworzę kancelarię, jestem już tak obcykana w pozwach, kodeksach, ustawach
|