Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-01, 19:33   #4297
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Do tej pory nie wspomniała mi nic o tej szczepionce (może to jutro zrobi nie wiem).

Czy upomnieć się o nią sama? I jak ona dokładnie się nazywa ta szczepionka po angielsku?
Mozesz powiedziec,ze slyszalas o niej i czy ja zaleca. U mnie wszedzie w przychodniach i szpitalu wisialy informacje na ten temat,byly ulotki. Nazywa sie:
Whooping cough vaccination

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
Gosia jeszcze odnośnie kleszczy to w ubiegłym tygodniu mieliśmy taką sytuację z pieskiem babci (taki wiejski piesek, dużo biega po dworze), że
kleszczy nałapał. U nas we wrześniu był wysyp i tata z bratem mu je ciągle wyciągali (miał wcześniej taki środek od kleszczy aplikowany, ale coś przestał działać). I kilka dni temu pies się zrobił osowiały, miał takie smutne oczy. Zabrali go do weta, a ten stwierdził, że ma zakażenie krwi, gorączkę i jeszcze trochę, a byłoby po nim. Kilka dni zastrzyków i już jest ok, ale trzeba reagować bo te cholerstwa roznoszą różne świństwa.
Dziekuje za informacje. Milo wyglada OK. Wlasnie patrze na ebayu,ze sa rozne srodki,musze przejrzec jak to wyglada.