2013-10-01, 20:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Napisane przez selena06
Aniczko ja troszke poszperalam na temat tego co to mogłoby być u Ciebie i nie chce Cię martwić, ale to najbardziej wygląda na ziarniaka (nie mylić z ziarniniakiem), nie jest to zmiana nowotworowa ani żadna taka, powstaje gdy z implantu saczy się minimalna ilosc silikonu,jest otaczana naszymi komorkami i powstaje taki "zbitek" który może po dotknięciu zniknąć, albo przesunąć się w głąb piersi gdyż nie jest to zmiana "stała" Jak ma to miejsce przy standardowych zmianach łagodnych i nowotworowych. Tak więc radze wykonać usg i nie czekać jak znowu powstanie, bo wcale nie musi powstać, pytanie jest teraz takie czy usg pokaże ewentualny wysięk bo naprawde moze to byc mikromilimetrowa sprawa,czy bardziej mammograf? Radze to skonsultowac z innym lekarzem.
|
Ojej, Selenka, Ty mnie nie strasz . Pytałam mojej dr i powiedziała, że to absolutnie niemożliwe by żel wyciekł, ponieważ ma formę galaretki i nawet po przekrojeniu żelka na pół ta galaretka nadal utrzymuje swój kształt. I aby pękł implant musiałby nastąpić jakiś uraz bądź przekłucie implantu .
Cholerka nooo, tylko czemu mnie tam ciągle pobolewa . Usg pewnie nic nie wykaże, prędzej rezonans, a drogie toto . Muszę się zorientować, dzięki za troskę 
Cytat:
Napisane przez Saba08
Chyba nawet lepsze hihihi 
|
Szczęściara 
Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_
hehe ja przyjemności nie miałam nigdy więc mi to obojętne ale przyjemność sprawia mi patrzenie na mojego męża jak... no wiecie 
|
A to jest ciekawe . Nie czułaś żadnej przyjemności z sutkowych pieszczotek? To bardzo wrażliwe miejsce 
Cytat:
Napisane przez Matti
a ja wczoraj miałam przyjemność spotkać się z Zan i Anne001 przy herbatce  fajne dziewczyny i śliczne cycuszki 
|
Fajnie, że się spotkałyście . A Anne001 coś zaginęła z MOIMI cyckami 
Cytat:
Napisane przez jennifer12
hej ja już podjęłam decyzję, na 100% jestem pewna że robię operację.
na razie kontaktuje się z lekarzami, szukam szukam, szukam ...boże ciężko tak komuś zaufac.
jak myślicie warto pojechac do innego miasta, po to aby było taniej?
czy jednak podróż tuż po zabiegu to kiepski pomysł?
|
Aby było taniej na pewno nie, ale by było lepiej to jak najbardziej . A jeśli przy tym wyjdzie taniej, to już super
Czas edycji: 2013-10-01 o 20:28
|
|
|