Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-01, 20:42   #235
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Cytat:
Napisane przez lena2103 Pokaż wiadomość
Witaj.
w grudniu będę miała operację u dr Giedrojc - już dawno się zdecydowałam .
operacja jest w klinice Weiss w Chorzowie . nie boję się jestem już za stara ha ha - ale mam do Ciebie pytanie czy tak sobie wyobrażałaś swój nos - bo jest malutki i jest super -ale czy dr zrobił CI tak jak chciałaś .
Dziś rozmawiałam z dr i powiedział mi ze nos zrobi mi na życzenie - a zrobiłam już sobie taki mały efekt specjalny - sama się śmiałam z siebie bo mój nowy nos po poprawce w kompie bardzo mi się podoba i doktor tez ju to widział.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Witaj.
w grudniu będę miała operację u dr Giedrojc - już dawno się zdecydowałam .
operacja jest w klinice Weiss w Chorzowie . nie boję się jestem już za stara ha ha - ale mam do Ciebie pytanie czy tak sobie wyobrażałaś swój nos - bo jest malutki i jest super -ale czy dr zrobił CI tak jak chciałaś .
Dziś rozmawiałam z dr i powiedział mi ze nos zrobi mi na życzenie - a zrobiłam już sobie taki mały efekt specjalny - sama się śmiałam z siebie bo mój nowy nos po poprawce w kompie bardzo mi się podoba i doktor tez ju to widział.
Ooo proszę, wiesz co, ja zrobiłam tak- symulacje na komputerze plus wybrałam kilka zdjęć z galerii doktora nosków które mi się podobają. Powiedziałam mu, że chce mały nos a on mi na to, że małego mi nie zrobi bo przy mojej budowie nosa jest to niemożliwe. Także nie miałam noska na życzenie. Ja z natury jestem osobą bardzo niezdecydowaną i naprawdę sama nie wiedziałam czego tak naprawdę chce. Ogólnie jestem zadowolona z kształtu nosa po operacji, jest malutki według mnie chociaż doktor zapewniał mnie, że taki nie bedzie hihi to ja sobie nie wyobrażam co to znaczy u Niego malutki nosek . Powiem tak nie patrz na symulacje w różnych programach bo one naprawdę się różnią od tego co będzie w rzeczywistości ja np. zrobiłam kilka symulacji i żadna nie oddaje tego co jest teraz a teraźniejszy nosek bardziej mi się podoba niż to co zrobił Photoshop Na pewno jesteś szczęściarą skoro doktor powiedział, że zrobi Ci nosek jaki chcesz nie każda z nas ma tą szansę Przemyśl dokładnie swoją decyzję i zastanów się jaki kształt chcesz, jedno jest pewne dr. Giedrojć to naprawdę doświadczony lekarz i ma ogromną wiedze aż czasami się dziwie czemu tak mało informacji o nim na forach

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora