Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 21:13   #4328
kukurydzianaa
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

ejani, a np. taki Kazimierz Wielki nie był pijakiem, ale był babiarzem (narobił sobie całe mnóstwo dzieci), no i był bigamistą Może w ten sposób gaś teksty o pijaczkach

Ja postanowiłam, że jak już zadecydujemy o imieniu, to nie będziemy się tym wśród rodziny i znajomych chwalić, bo komentarze są nam do szczęścia naprawdę niepotrzebne.

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Ty się takimi rzeczami nie zamartwiaj. Pielęgniarki na pewno znajdą sposób na przeniesienie Cię na łóżko. Mnie przenosiły we 3 po laparoskopii i jakoś żadna nie marudziła Przecież kobiety są różne i grubsze i chudsze - lekarze i pielęgniarki naprawdę z różnymi ludźmi mają do czynienia
Z tym to różnie może być. Teoretycznie pielęgniarka nie może dźwignąć więcej niż 15 kg - czyli taką 56-cio kilogramową mnie powinny przenosić już 4 pielęgniarki. A jeżeli nie ma tylu na dyżurze...?

Moja teściowa jest pielęgniarką, czasem się nasłuchuję ile muszą naginać swoje prawa i obowiązki, żeby było "po ludzku".