2013-10-01, 21:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
ja ostatnio widząc schody przed sklepem, złapałam ochoczo cały wózek z W. i... nie dałam rady 
może 3 schodki bym pokonała, ale że było więcej to nie ryzykowałam..
oczywiście starszy facet przechodził obok, ale musiał mieć dużą wadę wzroku bo nie dość że nie zaproponował pomocy to zachowywał się tak jakby mnie nie widział 
|
No ja najbardziej lubię ( a już 2x tak mi się zdarzyło) jak ja się ustawiam z wózkiem przy jakiś drzwiach, jedną ręką trzymam wózek, drugą otwieram drzwi do sklepu i w tym momencie jakaś osoba korzysta z tego, że trzymam drzwi i szybko sobie przechodzi.
Mega się zdziwiłam za pierwszym razem bo raczej się spodziewałam, że Ktoś podejdzie i pomoże mi trzymać drzwi.
Cytat:
Napisane przez antoinettee
Ja 2 x kupowałam w różnych aptekach i sprzedawali bez recepty
Ja też nie wiem  Na Julkę działał i sprawiał cuda. Darła się darła dałam czopka i po kilku minutach była znaczna poprawa. Wiadomo, kolka nie ustępowała jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ale płacz nie był tak przerażający i widać było, że czas między skurczami był dłuższy.
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------
O to jednak sobie nie wymyśliłam 
|
My też kupiliśmy Viburcol bez recepty. Jeszcze ani razu nie użyłam, ale mam.
Cytat:
Napisane przez antoinettee
|
Ja właśnie wczoraj sobie przeglądałam ich stronę bo podoba mi się jaki mają wybór i zamierzam tam zamówić jak już zdecyduję, że wprowadzam pokarm.
Cytat:
Napisane przez cloche
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
aha, a dlaczego wole juz niedlugo z glutenem... po prostu nie wiem, na jak dlugo mi starczy ta "oslona mleka matki", bo poki co sie karmimy, ale mlodemu moze sie nagle odmienic, w sensie oslabnie i nie bedzie chcial ssac... albo nie bedzie potrafil. a ja pompy nie lubie 
|
Ja też nie wiem jak długi mi z cyckiem wyjdzie, bo Daro ma różne humorki i czasami mam wrażenie, że już nie chce cycka, więc raczej będę wprowadzała ten gluten tak jak wyczytałam gdzieś, że w 5 można.
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Ja i tak planowałam pierwsze 6 miesięcy karmić tylko piersią
A jabłko młody dostał polizać, kwiczał z radości  co jakiś czas dam mu liznąć, niech ma 
|
O, ja też Daro dałam ostatnio polizać jabłko, ale był zdziwiony 
Ale chyba się aż tak póki co nie garnie bo nie zauważyłam by się dopominał o więcej.
Do nas dziś przyszła paczka z Bobovity. Nie wiem skąd oni mają moje dane, ale tym sposobem mam już 1-szą marchewkę z Hippa i Bobovity..ciekawe czy inne firmy produkujące żywność dla dzieci też coś przyślą.
Swoją drogą jakie dokładne muszą mieć dane, bo słoiczki są od 4 miesiąca i przesyłają akurat jak niedługo Daro będzie miał te
miesiące.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|