2013-10-01, 22:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie mogę zaklimatyzować się w nowej pracy..
CarrieBra to tez nie mialas lekko ale dobrze ze szczesliwie sie potoczylo! U Ciebie nawet bylo podobnie jak u mnie! nikt ze mna nie rozmawial, jak wchodzilam do biura o 8 to tylko ,,czesc" ,,czesc" jakbym byla jakims intruzem.Nie wiem dlaczego ludzie tacy sa zawistni tak jakby kazdy o swoj stołek się martwił...
Jeszcze napisze Wam ze czułam ze cos nie tak, chyba to zwolnienie zawdzieczam wspolpracownicom lub 1 wspolpracownicy. Intuicja mi podpowiadala ze cos jej sie we mnie nie podobalo, pomimo ze swoje obowiazki wykonywalam jak nalezy.
Szefowa nie widziala jak pracuje, czasami wzywala swoje pracownice do siebie (ja wtedy zostawalam sama lub z 1 osoba) i wydaje mi sie ze wtedy rozmawiala o mnie...., ale czułam ze cos z tymi ludzmi nie tak, po prostu to sie wyczuwa.
Jeszcze przypomniala mi sie sytuacja jak ta jedna dziewczyna obgadywala mnie na skype'a, (niechcacy wyslala do mnie wiadomosc zamiast do kolezanki a potem sie tlumaczyla). Mendy no ale z 2 str ta praca nie byla warta zachodu I mam nadzieje ze znajdzie sie cos lepszego bo juz latka leca dzieki dziewczyny, zawsze to lepiej poczytac slowa wsparcia
|
|
|