Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 06:15   #3742
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

1) a za ile chcesz go sprzedać? pytam, bo ja swój mam pożyczony, a ciężko będzie nam się rozstać wlasnie zerkałam i wszystkie części da się kupic nowe, wiec luzik.
2) swing lepszy? bo ja już tak przyszlosciowo mysle mogłabym oddac ten i mieć swój... ogolnie to choruje na krowe lactine - wspanialy jest. w szpitalu uratowal mi zycie...no i można ciagnac na dwa

jaki wybraliście? ja planuje w tym mies. kupic nawilżacz, a za miesiąc wlasnie nebulizator. znajoma

ajjj kusicie a do niego trzeba mieć dwie rece wolne? ( ta kulka z guziczkami)

lumpek ja stroi uwielbiam te male ciuszki. az szkoda, ze musimy te nasze dzieci tak w wozku zaslaniac
jeśli ktoras używa dady to sprawdzcie sobie w biedronkach, bo jeszcze można spotkać boxy limitowane z pszczolka maja. mama dzisiaj dostala u siebie czworki
Swing lepszy jest ciuchutko, tylko pyka.na poczatku deliketnie pulsacyjnie ssie i rozkreca cyce tak ze od razu mrowienie i leci mleczko ta kulka ro silnik wiec do cyca masz przystawiona tylko butelke wiec nawet masz 2 rece wolne:p
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Jestem w szoku.. Po wczorajszym marudnym dniu, o 20 dałam Małemu cyca, chwile pociumkal i zasnął. Przed 2 sie obudził wiec dałam mu smoka i zasnął aż do 5.40 teraz daje mu cyca i tez przysypia
super nocka u nas niestet
y bylo zarcie o 2 i pobudka o 6.40.no ale przez zeby mniej je w dzien

Edytowane przez Mysia mysz
Czas edycji: 2013-10-02 o 06:17
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora