Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 07:23   #1330
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57
Konto usunięte

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Bry

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
Ok, wczoraj miałam taki nudziak na paluchach. skórki czerwone, zaniedbane i można narzekać do woli, ale będzie tylko lepiej

doradźcie, co lepsze dla mnie: MIGDAŁKI CZY KWADRATY?
Tamten niebieski MIYO był świetny, ale w nudziaku chyba są lekko prześwitujące końcówki? Ja za tym nie przepadam ale nie jest przecież źle

Ale masz długaśne i szczupłe palce... Jak dla mnie to możesz nosić kwadraciki do opuszka, tak jak w tamtym pierwszym mani.
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
weź.. akurat jak nie mam pieniędzy..
Właśnie wiem coś o tym...
Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
O... Ja jestem ciekawa tego Oil Slicka - ale to muszę poczekać na swatche. Żeby on się okazał faktycznie żuczkiem benzyniaczkiem, a nie takim zwykłym duochromem jak Geniusz Catrisowy choćby. No i żeby malował bez smug, żeby nie zostawiał śladów po pędzelku... ale mam wymagania
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Machnęłam dziś GR topem warstwami następnym razem żadnych topów.
Sorki za pościerane końcówki
Ha hah Jak to żadnych topów? No ale powiedz, nie urywa zatopperkowany?
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
A tak przy okazji, przyszły przed chwilką
Od lewej Flawless, Mint Candy Apple , i Nice is nice Dwa pierwsze mają cieniutkie pędzelki
Jabłuszka zazdroszczę. I tego rozbielonego fioletu też. Aguś, Ty masz chyba też To buy or not to buy Essie prawda? Jeszcze jakieś podobne - jasne, rozbielone fiolety? Dałabyś radę zrobić porównanie? Bo chcę capnąć jeden w tym stylu ale nie wiem który...
Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Rodzynko, dziękuję Ci jak nie wiem co!
Jestem zachwycona.
Patrzcie co było dziś w skrzynce! I jaki liścik śliczny!
Cuuudo
Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
I mam nowe mani. Niestety aparat poległ przy kolorach, wszystko powinno być cieplejsze, a ten teal to taka choinkowa zieleń w realu.
Oooo... Patrzę sobie... jaki cudowny teal a potem doczytałam, że to choinkowa zieleń Buuu... Ale pazurki rewelacja
Cytat:
Napisane przez elunia_r Pokaż wiadomość
dziewczynki na fotkach paczuszka od Rodzynki i moje mani ktore przed chwila sknocilam....przywalilam ręka w futryne i zdarła się cześć wskazówki na szczęscie tylko lakier. na fotkach bez szkód.
Fajne mani. Ale bym Ci pazurki zmigdaliła... Tylko chyba pisałaś, że przyrost i te sprawy... trudno się mówi, jakoś przeżyję
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
Ok, świeżutki piasek wibo nr 3.
Niestety zdjęcia nie oddają brokatu, który ślicznie lśni albo mój aparat nie daje rady

No jak bum cyk cyk to to samo co Holiday 58
Podoba mi się
Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Mi też się podoba kilka rzeczy... piaski z P2 kuuszą, Kiko Ale jestem pozytywnie zaskoczona, że ceny nie są z kosmosu To znaczy wiadomo - dwie dyszki za lakier to nie mało, ale jak na sprowadzane lakiery z jakąś tam renomą, chyba dopuszczalnie
Niepotrzebnie tam zaglądałam... chociaż urwać mi nic nie urwało, ale ciekawa jestem paru rzeczy

cdn...
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 jest offline Zgłoś do moderatora