2013-10-02, 07:23
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Bry 
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour
Ok, wczoraj miałam taki nudziak na paluchach. skórki czerwone, zaniedbane i można narzekać do woli, ale będzie tylko lepiej
doradźcie, co lepsze dla mnie: MIGDAŁKI CZY KWADRATY?
|
Tamten niebieski MIYO był świetny, ale w nudziaku chyba są lekko prześwitujące końcówki? Ja za tym nie przepadam ale nie jest przecież źle 
Ale masz długaśne i szczupłe palce... Jak dla mnie to możesz nosić kwadraciki do opuszka, tak jak w tamtym pierwszym mani. 
Cytat:
Napisane przez meeow
weź.. akurat jak nie mam pieniędzy.. 
|
Właśnie wiem coś o tym... 
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
|
O... Ja jestem ciekawa tego Oil Slicka - ale to muszę poczekać na swatche. Żeby on się okazał faktycznie żuczkiem benzyniaczkiem, a nie takim zwykłym duochromem jak Geniusz Catrisowy choćby. No i żeby malował bez smug, żeby nie zostawiał śladów po pędzelku... ale mam wymagania 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Machnęłam dziś GR topem  warstwami  następnym razem żadnych topów.
Sorki za pościerane końcówki 
|
Ha hah Jak to żadnych topów? No ale powiedz, nie urywa zatopperkowany? 
Cytat:
Napisane przez agaszak
A tak przy okazji, przyszły przed chwilką 
Od lewej Flawless, Mint   Candy   Apple  , i Nice is nice  Dwa pierwsze mają cieniutkie pędzelki 
|
Jabłuszka zazdroszczę. I tego rozbielonego fioletu też. Aguś, Ty masz chyba też To buy or not to buy Essie prawda? Jeszcze jakieś podobne - jasne, rozbielone fiolety? Dałabyś radę zrobić porównanie? Bo chcę capnąć jeden w tym stylu ale nie wiem który... 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Rodzynko, dziękuję Ci jak nie wiem co!
Jestem zachwycona.
Patrzcie co było dziś w skrzynce! I jaki liścik śliczny!
|
Cuuudo 
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
I mam nowe mani. Niestety aparat poległ przy kolorach, wszystko powinno być cieplejsze, a ten teal to taka choinkowa zieleń w realu.
|
Oooo... Patrzę sobie... jaki cudowny teal a potem doczytałam, że to choinkowa zieleń Buuu... Ale pazurki rewelacja 
Cytat:
Napisane przez elunia_r
dziewczynki na fotkach paczuszka od Rodzynki i moje mani ktore przed chwila sknocilam....przywalilam ręka w futryne i zdarła się cześć wskazówki na szczęscie tylko lakier. na fotkach bez szkód.
|
Fajne mani. Ale bym Ci pazurki zmigdaliła... Tylko chyba pisałaś, że przyrost i te sprawy... trudno się mówi, jakoś przeżyję 
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour
Ok, świeżutki piasek wibo nr 3.
Niestety zdjęcia nie oddają brokatu, który ślicznie lśni  albo mój aparat nie daje rady

|
No jak bum cyk cyk to to samo co Holiday 58 
Podoba mi się 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Mi też się podoba kilka rzeczy... piaski z P2 kuuszą, Kiko  Ale jestem pozytywnie zaskoczona, że ceny nie są z kosmosu  To znaczy wiadomo - dwie dyszki za lakier to nie mało, ale jak na sprowadzane lakiery z jakąś tam renomą, chyba dopuszczalnie 
|
Niepotrzebnie tam zaglądałam... chociaż urwać mi nic nie urwało, ale ciekawa jestem paru rzeczy 
cdn...
|
|
|