2013-10-02, 07:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Napisane przez BYou
Roszpunka śpi od 18=przespała porę kąpania, karmienia. I co teraz?
|
i co było?
Cytat:
Napisane przez Tasia34
rozkminiam każdy szczegół tego wprowadzania jedzenia, kaszki, słoiczki, warzywka własne, sklepowe, gluten, sruten, kiedy, po co, w jakiej kolejności itp
|
i co? nie drażnią Cię sprzeczne informacje (zwłaszcza kolejność...)?
Cytat:
Napisane przez maria28
Byliśmy u fizjo. Są postępy, ale niestety to nie koniec męczarni dla dziecka 
|
tj.? nowe ćwiczenia czy kontynuacja?
Cytat:
Napisane przez despa
a to Palczewska?
|
, hehe jej się nie poskarżę 
do niej w piątek idziemy.
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
o to nie trzeba kaszek  a do jakiegoś wieku czy w ogole?
|
ona powiedziała, że jak ładnie przybiera, to nie ma potrzeby.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
dajesz bezpośrednio do ciepłej zupki, czy rozrabiasz z wodą i dopiero do zupy? nie wiem czy to przejdzie u nas, bo te kasze trzeba w jakimś krótkim terminie chyba zużyć od otwarcia 
|
w tej chwili już powoli rozszerzam gluten. zaczynałam od pół łyżeczki, w weekend czytałam, że po miesiącu ekspozycji można stopniowo zwiększać "dawkę", by pod koniec drugiego miesiąca dojść do pełnej porcji. Holle otworzyłam w niedzielę. Mamy miesiąc.-
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
będziesz próbować z mm na noc?
|
Cytat:
Napisane przez nati_85
ja chyba na Twoim miejscu już dawała bym mm.
|
nie będę dawać mm... nie wtedy gdy dziecko przybiera a ja mam cyce pełne mleka. nie po to zostałam na rodzicielskim by się wysypiać 
Małpka, dziś miałam tylko 3 pobudki w nocy - da się!!!! chyba synio miał poszczepienną zmułę a ja się wyspałam. nawet coś mi się śniło świat wygląda inaczej.
Gdyby nie to, że prawy cycek od razu się zbuntował/zdziwił i ogłosił strajk w postaci totalnego zastoju (jednak T. rozhulał laktację po całości), to brykałabym radośnie jak różowy jednorożec   
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------
Cytat:
Napisane przez anika_s
Muszę Wam powiedziec że sama strzeliłam sobie w kolano 
|
wow. jest taki kawał o żydzie, który miał sobie wziąć kozę, by docenić to co ma 
podziwiam!!!!! nie wyobrażam sobie takiego obowiązku w tej chwili. na dodatek obowiązku, który miłości potrzebuje. dzielna jesteś
Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2013-10-02 o 07:38
|
|
|