Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Ben Nye
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 07:39   #5
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01
Dot.: Kosmetyki Ben Nye

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
Założyłam ten wątek przede wszystkim dlatego, że dotąd zakładane były odrębne wątki dot. głównie sypkich pudrów Ben Nye, a chciałabym, aby odtąd w tym jednym zbiorczym wątku mogły sie znaleźć pytania i odpowiedzi na temat produktów tej marki. Wkrótce postaram się sensownie uporządkować to, co dotąd zostało napisane w tym temacie .

Moja wiedza na temat Ben Nye ogranicza się do tego, że to amerykańska marka stworzona dla profesjonalistów.
Osobiście używałam jedynie sypkich pudrów tej marki z serii trenasparentnych, w odcieniach Neutral Set (biały) oraz Fair (w opakowaniu wydaje się lekko różowawy, ale na skórze tego nie widać, zostaje delikatny, neutralny kolorystycznie woal).

Mam nadzieję, że wkrótce Wizażanki będą się tu dzielić doświadczeniami na temat produktów marki .
...
cięzko troche rozpatrywac BenNye pod kątem wizażowym..bardziej marka używana w charakteryzacji...jedynie pudry zyskały popularność poza branżą...nie wiem co więcej pisać,generalnie świetna jakość materiałów charakteryzatorskich,kolo rówka ok:cienie ,róże... ale ograniczona ilościowo porównując jej rozbudowanie z innymi brendami.Fajna seria HD,ale też raczej nie na codzień.... natomiast pudry składowe naprawde ''takie se''' aczkolwiek efekt ładny,sama lubie i używam na codzień.

wizażowo&pazurkowo

Edytowane przez dark01
Czas edycji: 2013-10-02 o 07:42
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując