|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez niebede
I mam teraz takie pytanie. Nie wiem czy zgłaszać już przy wizycie, że zmieniłam nazwisko? Nie mam jeszcze nowego dokumentu żadnego, a pewnie będziemy jeszcze wypisywać L4.
|
dopóki nie masz dowodu i niezgłosiłas pracodawcy to nie zgłaszaj mowie ci to w=z własnego doswiadczenia 
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811
Mam problem z kp a raczej z jedną piersią. Brodawki mi się już ładnie zagoiły ale mały tak mi ugryzł jeden sutek że rana jest na granicy z otoczką. I przy każdym przystawianiu czuję ból aż w piętach. A dziś chciałam wypróbować laktator medeli elektryczny to aż mleko było z krwią. Aż mam strach podawać mu tą pierś. Powiedzcie że to się szybko wygoi 
|
katarzyna i jak krwawienie ustalo ? ja bym sciagala i wylewała i cos mocnego zastosowała.. trzymam kciuki i zagladaj do nas  
Cytat:
Napisane przez Natala84
Na brak kupy dobrze robi tez ciepla przegotowana woda.
|
znalazłam ten post.. własnie własnie dziewczyny mm i dokarmiajace mm podajecie przegotowana wode?? podobno nalezy ja podaje raz , dwa razy dziennie troche, raczej pluje niz pije, ale lepiej zeby sie do wody przyzwyczajał, a nie koperku czu rumianku