2013-10-02, 09:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Dokładnie...
Oj tak....
I do tego zabawne jest to jego zmienianie się 
|
Śniegus a 3 kolorki w Dance to już w ogóle byłby szał  
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4308582 5]
No ja wiem, wiem... Ale tak jak kiedyś Yen pisałam.. jak maluję np Atlantisem to też daję najpierw odżywkę, potem dwie warstwy kryjącego koloru, potem ze trzy Atlantisa i na koniec top. Na jedno mi wychodzi, więc aż tak mnie nie wstrząsa topperkowanie piachu. Tylko że szkoda topu marnować - pierwsze warstwy to najlepiej zwykły bezbarwny dać, a na koniec dopiero dobry top. 
Kochana jesteś Aczkolwiek możesz to nawet na kartce ciapnąć, albo gdziekolwiek, buteleczki koło siebie pokazać, cokolwiek, nie musi być na paznokietkach [/QUOTE]
Wiesz, że nie pomyślałam o bezbarwnym lakierze, zamiast topu na poczatek Dziękuję 
Niżej na kartce porównanie
Nice jest przybrudzony, z domieszką szarości i ma dość wodnistą konsystencję, nie wiem jak z malowaniem
W , To buy, dla mnie, przebija sie dość wyraźnie rożowawy odcień, konsystencja idealna, nie za gęsty i nie za wodnisty. Idealne poziomowanie
Lovelek najciemniejszy , z domieszką lekkiej szarości, bardziej lawendowy niż rozbielony fiolet, konsystencja gęsta i chyba lekko kredowa. Cos mi się zdaje że będzie dość ciężki do poziomowania.
Nef przepraszam za jakość zdjęć ale brak słoneczka. Wybrałam te które są najbardziej zbliżone do rzeczywistości. Spróbuję zrobić jeszcze raz dziś po południu.
|
|
|