Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 09:52   #4387
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Bardzo fajny ten królik! Słodziutki ma nosek.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
a gdzie są?
na Krakowskiej w Biustynie tylko nie wiem jak cena pewnie koło 150zł ... znając życie

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
oczywiscie ,do roku ale ten chlopczyk ze nie napisze chlopaczysko mialo juz prawie 3 lata i nie dosc ze mi malo chaty nie rozniosl to jeszsze siedzieli 5 godzin....ja w ciazy a kolezanka mam wrazenie ze przyjechala dla zabicia czasu i wgl...szkoda ze ma dwojke dzieci i nie rozumie ze ktos potrzebuje odpoczac,polozyc sie czy ma inne plany w ciagu dnia...

nie lubie czegos takiego,ja rozumiem pojechac do kogos w odwiedziny,posiedziec gora 3 h ale 5!?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

no dokladnie...czyli moge byc z siebie dumna,bo corka wiadomo ma swoje jazdy ale w zyciu nie pozwolilabym na takie zachowanie i jeszcze u kogos,psuc czyjes zabawki,rzucac nimi czy cokolwiek;/ a mamusia siedzi,krzyczy poprawia ale zeby sie domyslec ,zebrac i do domu pojechac to juz nie;/
noo to nieźle może sama nie daje rady wytrzymać z tymi dziećmi i musi uciekać do znajomych... ja też nie lubię takich nalotów po 5 godzin jeszcze z dzieckiem, które jest koszmarne. może dlatego że sama bym tak nie zrobiła

mi dzisiaj odwołali dwie lekcje i siedzę... wszyscy uczniowie chorzy to i kaski nie będzie

Edytowane przez sanrioo
Czas edycji: 2013-10-02 o 10:05
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora