Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Napisane przez Miss Triss
Bardzo fajny ten królik!  Słodziutki ma nosek. 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez ryba91
a gdzie są?
|
na Krakowskiej w Biustynie tylko nie wiem jak cena pewnie koło 150zł ... znając życie
Cytat:
Napisane przez malinka123108
oczywiscie ,do roku ale ten chlopczyk ze nie napisze chlopaczysko mialo juz prawie 3 lata i nie dosc ze mi malo chaty nie rozniosl to jeszsze siedzieli 5 godzin....ja w ciazy a kolezanka mam wrazenie ze przyjechala dla zabicia czasu i wgl...szkoda ze ma dwojke dzieci i nie rozumie ze ktos potrzebuje odpoczac,polozyc sie czy ma inne plany w ciagu dnia...
nie lubie czegos takiego,ja rozumiem pojechac do kogos w odwiedziny,posiedziec gora 3 h ale 5!? 
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------
no dokladnie...czyli moge byc z siebie dumna,bo corka wiadomo ma swoje jazdy ale w zyciu nie pozwolilabym na takie zachowanie i jeszcze u kogos,psuc czyjes zabawki,rzucac nimi czy cokolwiek;/ a mamusia siedzi,krzyczy poprawia ale zeby sie domyslec ,zebrac i do domu pojechac to juz nie;/
|
noo to nieźle może sama nie daje rady wytrzymać z tymi dziećmi i musi uciekać do znajomych... ja też nie lubię takich nalotów po 5 godzin jeszcze z dzieckiem, które jest koszmarne. może dlatego że sama bym tak nie zrobiła 
mi dzisiaj odwołali dwie lekcje i siedzę... wszyscy uczniowie chorzy to i kaski nie będzie
Edytowane przez sanrioo
Czas edycji: 2013-10-02 o 10:05
|