Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 09:57   #2169
VwVampirka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

ZamyslonaRoztargniona, mi alergolog powiedział to samo i też zwalił podjęcie decyzji na mnie... ale na moich tabletkach jest małe przyzwolenie na branie ich w ciąży (jeśli lekarz się zgodzi), ale pisze wyraźnie, że do karmienia już nie (wcinam takie z cetyryzyną). Ale jest sens w tym co powiedział Twój lekarz: jeśli jestem alergikiem, to pewnie sprzedam to świństwo maleństwu, które też może potrzebować moich tabletek

Jeśli chodzi o badania prenatalne, to ja raczej nie będę chciała ich robić. Gdyby mogły one coś pomóc maleństwu to takie owszem, ale z tego co się naczytałam o nich, to dają one jedynie wiedzę o tym, czy dziecko będzie chore czy nie... Oczekiwanie na "takie" dziecko było by dla mnie zbyt ciężkie, ale i tak bym go nie usunęła, nawet gdyby miało tylko rok życia przed sobą. Jeśli dany mu byłby ten rok, to nie mogłabym mu go zabrać Prędzej bym oddała takie dziecko.

A wracając do ćwiczeń Kegla, to ćwiczę je dość często. Akurat mam dość mocne te mięśnie (jak złapię, to potrafię nie puścić :diabel: ) i ćwiczenia te są dla mnie lekkie i niemęczące.

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora