Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 11:04   #4906
ajka89
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to w temacie histerii - my właśnie jesteśmy po długiej, MEGA awanturze, bo Lu chciała koniecznie jeść siedząc mi na kolanach a nie w krzesełku, a ja na to nie pozwoliłam... W końcu dziecko obiadu nie zjadło, trzeba było dać cyca i jeszcze się uspokaja... Ja nie chcę nawet wiedzieć jak to u nas będzie wyglądać jak zacznie się właściwy bunt dwulatka...

W ogóle ostatnio coś jej się porobiło, nie mogę spokojnie poodkurzać, wysuszyć włosów, umyć zębów (szczoteczką elektryczną), wydepilować nóg, bo od razu jest mega ryk, który kończy się dopiero jak zaprzestanę tych czynności. Jestem w kropce i w ogóle nie rozumiem o co chodzi. Do tej pory to wszystko było bezproblemowe

Blue Luśce rośnie stopa o mniej więcej rozmiar na 3 miesiące
Miałam ten sam problem i dokładnie tak jak opisujesz. Nigdy się nie bała odkurzacza, ani suszarki a tu nagle któregoś dnia ryk niesamowity i histeria przy odkurzaniu. U nas przeszło to samo, nie mam zielonego pojęcia skąd to się wzięło. Nadal jednak boi sie blendera. Na sam widok, ze zaczynam coś przy nim majstrować, mrużeniy oczy. Jednak np. Ekspres do kawy jej nie przeszkadza, chociaż tez głośno chodzi. Nawet się śmieje, jak spieniam mleko więc może L. też przejdzie.

Edytowane przez ajka89
Czas edycji: 2013-10-02 o 11:05
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora