Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 10:32   #4403
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Rybko dziękuje za wpisanie wizyty Ale wczoraj wymiotowałam....aż mój TŻ chciał pogotowie wzywać, panikarz jeden..a co będzie jak zacznę rodzić i będzie musiał dzwonić po karetkę? hehe nie wiem czy to nie po tych tabletkach z żelazem....i jeszcze ten duphaston nieszczęsny....ja się wykosztuję na te leki.... dziś kupiłam pieluszki dada z motywem pszczółki maji 156 szt rozm 2 za 49,99 myślę, że się opłaca. Zawsze jak rodziłam to musiałam zaczynać od rozmiaru 2, więc myślę że i tym razem tak pewnie będzie. Jeszcze tyle rzeczy do kupienia..czekam tylko na mojego TŻ wypłatę i muszę się wziąć i zacząć coś kompletować bo ja w czarnej d...zostanę. Pieluszkowanie zacznę od dady a potem jak mała bedzie miała uczulenie to chyba przeskoczę na pampers.Ale chyba lepiej zacząć od troszkę gorszych i tańszych..tak sądzę, bo te dady wcale nie są grube, tylko cieniutkie i zgrabne nawet , zapinane na rzepy