2013-10-02, 14:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Napisane przez kasiab91
Witam wszystkie mamusie
Mogę dołączyc 
Jestem kasia i od 3 tygodni wiem, że będę mamcią  Jestem w 12 tyg ciąży licząc od miesiączki. TP mam podane 3, ale najbardziej podoba mi się 4 maja i przy nim chciałabym zostac
Pozdrawiam 
|
witaj piękny prezent 
Cytat:
Napisane przez madziuuula
A ja mam czasem wrażenie, że Olaf taki roztrzepany przez moje latanie w ciąży, na tyłku nie potrafiłam usiedziec i mam  Zresztą on potrafił się całą dobę wiercić w brzuchu, myśleliśmy że w ogóle nie śpi a po porodzie się okazało, że on się tak rzuca nawet podczas snu, kopie, wierzga, ma to do dziś 
|
To u mnie na odwrót bo Oskar w brzuszku spokojny, mało co kopał i wszyscy myśleli i mówili mi że będę miała spokojne dziecko, a tu ...... nie usiedzi na miejscu, już kłóci się po swojemu pokazuje charakterek 
Cytat:
Napisane przez kasiab91
Macie jeszcze mdłości?? Mi całe szczęście te ranne już minęły, ale mam strasznie wyczulony węch za to i nie daj Bóg, żeby mi coś nie podpasowało...
|
Ja na szczęście żadnych złych i ogólnie prawie wcale objawów. Na początku miałam zawroty głowy , teraz spokój a mdłości bardzo sporadycznie i mało 
Udało mi się 1,5h zdrzemnąć z synem Teraz zjemy sobie ciacho i albo zabawa w domu albo wyjdziemy na chwilę na dwór się znów dotlenić
|
|
|