Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VIII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 14:49   #4310
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VIII :)

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
Też czekam już ze 2 tygodnie, ale po zamówieniu dostałam potwierdzenie wysłania itp. z USA i info, że będą dopiero w Polsce rozsyłali...a już nie mogę się doczekać :P
Ja zamawialam dwie niedziele temu .

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
James ma rację, wszystko znajdziesz parę stron wcześniej .
I tak już narobiłam tu rabanu z tym cieniem, zaśmiecając wątek mnóstwem postów w tym temacie , tak więc nie będę zaczynać historii od początku .

Oj, nie pisz tak. Wcale watku nie zasmiecalas. Temat byl typowo kosmetyczny. Poza tym w tytule jest info o offtopie.
Niemniej drazniace jest to, ze "obcy" nic od siebie nie daja i jeszcze tylko non stop pytaja o cos, o czym bylo juz mowione. Widac czytanie i szukanie informacji to dla niektorych zbyt niskie progi. Nie wiem czy zauwazylas, ale pare dni temu bylo info o VIPach i co najmniej trzy razy padlo juz pytanie o te VIPy, choc info bylo jasne.

Naprawde, noz mi sie w kieszeni otwiera jak widze "kiedy VIPy" i "do kiedy VIPy".
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora