2013-10-02, 17:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
dzien dobry
za Wami nadazyc to trzeba byc artysta
bylam dzis na wizycie, w koncu jestem oficjalnie w ciazy w Norwegii termin na 28 kwietnia wg nich, ale ja bardziej obstawialabym 26 no ale dobra, przyjmijmy, ze 28 za 2 tygodnie mam prenatalne usg, dzis nabrali krwi ode mnie, az mi sie krwiaczek na rece zrobil, a nigdy z tym problemow nie mialam. no ale anemii nie mam, bo od razu sprawdzaja hemoglobine tam. no i chyba byloby na tyle u mnie
mama teraz jest u nas, ale w sumie od 3ech tygodni nie bylismy z Tz sami i troche juz mi sie teskni za nasza *samotnoscia*
a no i w pracy mam problem, bo moja szefowa wyjezdza na tydzien do siebie do tajlandii i chce mnie sama zostawic, a ja sie boje, bo zwyczajnie nie chce dzwigac, a w kafejce zawsze cos takiego sie znajdzie, ze trzeba bedzie podzwigac, czy stac dluzej na nogach i musze jej powiedziec jutro, zeby mi kogos wziela do pomocy.
co do perfum, to ja sama tez mam pare flakonow, ale ja to sie zawsze zapomne psiknac wiec mam jej i mam: hugo boss- orange. flora by gucci, marc jacobs daisy, beonce heat i pare innych.
linka oo, czyli jest postep po laparo!! brawo
nuna oj biedna Julcia, a powiedz mi, duzo jadlas nospy w ciazy? bo tak sie zastanawiam wlasnie: lekarze nospe przepisuja jak leci, a to nie wydaje mi sie bez skutku na dzieciach. slyszalam wlasnie o dzieciach z problemami napiecia miesniowego po nospie
penne ha, a masz jakas specjalna dietke? bo ja chyba zara sie zglosze do linki bo teraz ja bede miala problem z waga: leci w gore jak szalona, dopiero 11tydz, a ja juz +3kg na wadze i niby zle nie jem, ale gubia mnie slodycze i lenistwo. a no i wizyta w domu, u mamy na garnuszku, ktora wielbi smalec i tlusta smietane
mrrau oj ja tez na okraglo moge spac, w nocy zaczelo sie juz wstawanie 2x i po 2x juz spac nie moge. dzis noc zakonczylam o 5.30
luna oj tez sie nameczylas teraz z tym przeziebieniem. mnie tez cos bralo, ale prenalen chyba w pore wzielam, bo juz mi lepiej
isia no patrz jak mala zalapala szybko jak sie spac powinno
zaraz tez porobie zmiany na pierwszej stronie, bo sie ociagam i nie moge za to zabrac
|