Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 16:54   #1448
fallen_apple
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci

Cytat:
Napisane przez Aziddee Pokaż wiadomość
A to w sensie kupiłaś zioło Ja używam amli w oleju, ale często na youtube widziałam jak dziewczyny robiły macerat z zioła i zachwalały efekty.
Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
Dawno nie stosowałam, ale najchętniej to mieszałam ją z nakładaną mieszanką olejową. Potrafiła się nawet rozpuścić... Czasem dodawałam też do odżywki, ale nie było tego samego efektu.
Acha, od dawna nakładam oleje na kilka godzin, nie ryzykowałabym zostawienia takiej mieszanki na całą noc.
Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
Ja używam olejku i mam też w proszku, olejku używam często na noc a tą w proszku na razie użyłam raz, jakiś miesiąc albo 2 temu, wymieszałam go z odrobiną odżywki, miodu i olejku Amla Gold, nałożyłam tak na godzinkę. Też kupiłam ten proszek z myślą że może mi się skręt polepszy ale nie wiem czy tak jest
Mam dwa opakowanka więc z jednego zrobię macerat. Właśnie sobie wygooglałam - dzięki Azide za pomysł. A drugie będę kombinować i nakładać razem z odżywką lub maską. Mam nadzieję, że mi nie podsuszy włosów. Dodatek oleju lub maski chyba przed tym zabezpieczy.

Wstawiam fotki moich włosów. Nie wiem czy długo się tu jeszcze poudzielam, bo z każdym dniem mam prostsze włosy. Dzisiaj je w ogóle podcinam (5cm - 10 cm), bo mnie dobijają. To fotki po całym dniu. Rano skręt miałam większy. Te jaśniejsze miejsca to mój naturalny kolor (o dziwno jaśniejsze mam pod spodem). W rzeczywistości wyglądają gorzej (na zniszczone, suche, spuszone).