Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 18:44   #3040
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
same siuśki, przydałaby sie pipeczka ja marze o dziewczynce a tz o chłopcu, tato mówi ze chłopak, kolazanki 2 tez,a ja nie wiem dowiemy sie w połowie listopada dopiero

kurcze fajne takie darmowe usg 4d, jakby było w lublinie tez bym chetni e poszła.
a ty mysti nie miałas nam zdać relacji????
Mnie też wszystkie koleżanki mówiły, że chłopak bedzie no i miały racje, bo Jaśko wyszedł

Szczerze to te darmowe usg 4d to porządnie przereklamowane. Kiepski sprzęt, lekarz straszny mruk, zamiast obrócić trochę monitor do mnie, to sam se oglądał, a mnie się słońce odbijało i gówno widziałam
Ledwo co go tam pomierzył, nic nie powiedział. Dostałam 3 zdjęcia na których słabo co widac, bo oczywiście drukarka beznadziejna.
Darmowe było, wiec nie żałuje. Ale jakbym miała za takie coś zapłacić, to ani 1zł bym nie dała. Ale czego sie spodziewac po darmowym usg i to jeszcze w Centrum Handlowym A i tak najgorszy był sprzęt

Ale bardziej zadowolona jestem z sesji zdjęciowej
Babeczka robiła zdjęcia za darmo, wiec tż, Jaś i ja sie załapaliśmy na super rodzinno-brzuszkowe zdjęcia. Do dwóch tygodni powinna nam wysłać całą sesje