Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 18:45   #666
niebede
Raczkowanie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Pewnie słyszałyście tą historie o matce, która podcięła gardło swojemu synkowi: http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...wiadomosc.html

Dzisiaj moja siostra do mnie mówi, że ta laska chodziła z nią do klasy do technikum
To u mnie na dzielni... Dom parę bloków dalej. Z ostatnich wieści słyszałam, że maluszkowi na szczęście nic poważnego się nie stało. Matka się znalazła w Krakowie podobno. Sama się zgłosiła.

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ja też się w żadną kurtkę nie dopinam
Ja też, a przy ostatnich zimnościach poważnie rozważam ubranie zimowego płaszcza, bo mam szyty przez babcię sto lat temu, typ grzybek, a moja babcia ma paranoje, że coś będzie na mnie za ciasne. Na przymiarkach krew mnie zalewała, bo uparcie twierdziła, że nie zmieszczę tam żadnego swetra. Dlatego postawiła na swoim i zmieszczę tam teraz nawet 5 swetrów.
Za to po dzisiejszej kąpieli się znów popłakałam, bo nie zapięłam bluzki w brzuchu...

niebede jest offline Zgłoś do moderatora