2013-10-02, 19:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Yenotek
no o Ty?  nie mow mi takich rzeczy, bo będę zmuszona go na wish wpisać
poglądowo pokazuję nowy nabytek za 4,4zł - na pocieszenie za Atlantisa  Skórki nic nie czyszczone. Dwie warstwy, ale już dołożyłam trzecią. Tak - kolekcjonuję lakiery do pracy, bo nudzi mi się ciągle tymi samymi kolorami malować
I Fafik dzisiejszy w przerwie na spacerku 
|
Właśnie dlatego mówię 
Bardzo lubię takie nudziaki
I takie Fafiki też 
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Dorwałam się do kompa więc najpierw wstawię zdjęcia, a potem poczytam
|
Szalona! 
W głowie mi się poprzewracało od kolorów 
Podoba mi się bardzo bardzo obecne mani i nic nie mam do trawki, nawracasz mnie 
Cytat:
Napisane przez agaszak
 zazdraszczam
A ja wywaliłam i za radą Lolliś wezmę Fiji 
|
Jeśli mamka ich nie polubi, to najprawdopodobniej znowu będę miała żłobek Bardzo, bardzo, bardzo bym jednak chciała, żeby je polubiła 
Taaak Fiji też kusi, z tym że i tak muszę poczynić zamówienie na EF, więc będę miała czystsze sumienie gdy zaoszczędzę na przesyłce, a Essiaki musiałabym zamawiać gdzieś indziej... no nie kalkuluje mi się
Cytat:
Napisane przez Pilar1899
Viv, siostro pistacjowa  Czemu tej Saviny nigdzie nie ma porządnych swatchy tylko coś takiego:
|
Ojj tak Pilarku, widziałam 
I dlatego nie wiem czy klikać Podoba mi się to, jak wygląda na zdjęciu podglądowym na EF, a z drugiej strony zdecydowanie nie potrzebuję kolejnego Highlight of my summer w wersji z brokatem Nie wiem, nie wiem...
Cytat:
Napisane przez meeow
nabierają mocy urzędowej? 
|
Kiedy Prezes mówi, że tak trzeba, to tak trzeba
|
|
|