2013-10-02, 20:13
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
za wszystkie dzisiejsze wizyty
Cytat:
Napisane przez side85
dziś czytałam żę dzidziuś uwielbia jak mamusia kładzie swoje ręce na brzuszku do tego stopnia, że nawet jeśli śpi to się budzi i odczuwa to jako przyjemność. To na prawdę urocze. I od 24 tygodnia zacznie nas słyszeć już (tzn głosy z zewnątrz). Wtedy będę musiała sobie do niego jakieś przemowy przygotować, o tym jakie ma być grzeczne dla mamusi jak wyjdzie już z brzuszka  Jak się nasłucha może w to uwierzy 
|
Cytat:
Napisane przez kate1623
Przyszedł mi ten detektor śmieszna sprawa, myślę że będę go tylko używać jak nie będe małej zbyt długo czuła, ale wiecie co. Ma on też mikrofon i można gadać do dzieciaczka. Tak sobie pogadałam chwile i jak mała zaczeła kopać  .
Na bank kocha mamusie 
|
Ja właśnie gdzieś czytałam ostatnio, że moja dzidzia już mnie słyszy (19tc) no i docierają do niej dźwięki z zewnątrz, radzili unikać nawet krzyków, żeby dziecka czasem nie przestraszyć.
No i jak dziś czekałam na męża na parkingu to ta nasza dzidzia szalała strasznie i właśnie przyłożyłam rękę do brzucha i zaczęłam do niej mówić, no wiecie jakieś głupoty np co zjemy na obiad i dzidzia momentalnie się uspokoiła. Potem, już w domu, kiedy dała pokaz swoich możliwości to kładłam rękę na brzuchu na chwileczkę w tym miejscu co ją czułam a kiedy zabierałam rękę to ona wypychała swoja kończynkę.
|
|
|