Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 20:13   #1256
headzik
Raczkowanie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

za wszystkie dzisiejsze wizyty

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
dziś czytałam żę dzidziuś uwielbia jak mamusia kładzie swoje ręce na brzuszku do tego stopnia, że nawet jeśli śpi to się budzi i odczuwa to jako przyjemność. To na prawdę urocze. I od 24 tygodnia zacznie nas słyszeć już (tzn głosy z zewnątrz). Wtedy będę musiała sobie do niego jakieś przemowy przygotować, o tym jakie ma być grzeczne dla mamusi jak wyjdzie już z brzuszka Jak się nasłucha może w to uwierzy
Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Przyszedł mi ten detektor śmieszna sprawa, myślę że będę go tylko używać jak nie będe małej zbyt długo czuła, ale wiecie co. Ma on też mikrofon i można gadać do dzieciaczka. Tak sobie pogadałam chwile i jak mała zaczeła kopać .
Na bank kocha mamusie
Ja właśnie gdzieś czytałam ostatnio, że moja dzidzia już mnie słyszy (19tc) no i docierają do niej dźwięki z zewnątrz, radzili unikać nawet krzyków, żeby dziecka czasem nie przestraszyć.
No i jak dziś czekałam na męża na parkingu to ta nasza dzidzia szalała strasznie i właśnie przyłożyłam rękę do brzucha i zaczęłam do niej mówić, no wiecie jakieś głupoty np co zjemy na obiad i dzidzia momentalnie się uspokoiła. Potem, już w domu, kiedy dała pokaz swoich możliwości to kładłam rękę na brzuchu na chwileczkę w tym miejscu co ją czułam a kiedy zabierałam rękę to ona wypychała swoja kończynkę.
headzik jest offline Zgłoś do moderatora