Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 02:29   #752
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

hej
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ja, na razie młoda idzie na 405o to będzie ok, ale jak w terminie będe pozamykana, a ona dobije do tych 4 to może być niby różnie, tym bardziej że jakoś tam ułożona nie do konca tak jak powinna...
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
TANCERECZKO GRATULUJĘ WIKUSI - udało ci się urodzic w terminie, chyba tylko Kasi jak do tej pory tak wyszło, czy się mylę? jak nic możecie sie juz swatać, takie zorganizowan towarzystwo, jedna bankowa, druga księgowa i proszę, dzieciaki jak na komendę w terminie
hehe jeszcze m.a.r.t.a w terminie urodziła
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Powiem wam że ten wątek chyba już na ciężarowcach taką presję wywiera, ze ja też w ogóle zapomniałam już o swoim terminie i chcę tu, teraz zaraz. A niby 20.10 to dopiero mój czas. Gapię się w te galoty pełna rozczarowania że nie ma tam czopa czy jakiś wód. Jak mnie jeden skurcz złapie to już mam żal, że czemu tylko jeden a nie cała masa i porodówa
A zaraz urodzę i będę marudziła, że sił nie mam i będę zastanawiała się o co mi chodziło jak pisałam te posty oczekujące.
Baby to dziwne są.

Idę wszamać coś słodkiego ( póki mogę bezkarnie) i w kimę.
doczekasz się

co do 5s to ja dzisiaj testowałam-z tym, że Miki płacze tylko jak głodny więc nakarmiłam zawinęłam kokona, smoczek (tylko on się krzywi na niego jakby jadł cytrynę i trzeba kilka razy wkładać ) i suszarka i odpłynął szybko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora