Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 05:40   #684
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

U nas drugie karmienie

Evewee, zdrowka!

Angelak, dlatego ja od jakiegos czasu najpierw zajmuje sie Edziem i domem a dopiero potem zasiadam do czytania wizazu. Wprawdzie duzo mniej sie udzielam, ale jestem z obowiazkami na biezaco (grubo powiedziane, bo dom nie blyszczy, a jedynie jest ogarniany tak aby sie nie za.s.rac totalnie)

Tweed, ja Edka klade w bujaczku tylko rano, gdy przygotowuje i jem sniadanie i czasami przed kapiela jak nalewam wode do wanienki. Siedzi w nim max 10min. A odnosnie maty to mam poki co tylko dol (kocyk) i na nim cwiczymy i bawimy sie, poki taka aktywnosc lubi. Czekam na przesylke arki z zawieszkami, zobaczymy czy sie zainteresuje. Na macie zas nie lezy dlugo, moze max 15min.

En, no to macie przeboje z tesciami

Misiaczka, wspolczuje A makijazem nie przejmuj sie, to drobiazg

Samantha, wspolczuje kosztow

Edek nie lubi grzebania w nosku, nocnej zmiany pieluchy, przebudzania, samotnosci i braku zainteresowania.

Edziu nie spal nam od 9.00 do 20.00 (mial kilka drzemek po 10-15min) Meczyl go brzuszek, ale na szczescie przed kapiela sie zalatwil. Obawiam sie, ze zle reaguje na kwasy omega, bo odstawilam je na kilka dni i powrocilam wlasnie wczoraj, a wczesniej mialam wrazenie, ze odkad je przejmuje maly sie meczyl. Tak samo juz dawno odstawilam witD, niestety u Edzia wywolywalo to ogromne pragnienie i niepokoj, widial na cycku nonstop z szalonymi oczami. Poczytalam internet i okazalo sie, ze jest sporo maluszkow zle reagujacych na witD.

Moj szosty zmysl dzis zadzialal. Snilo mi sie, ze lazilam po jakis mokradlach a potem wycieralam dokladnie recznikiem chlopczyka. Obudzilam sie i gdy sprawdzilam Edka okazalo sie, ze wylalo z pieluchy (zle ja dopielam) i mlody byl caly mokry.

Ok, lece spac dalej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.