Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 08:13   #689
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Bry dzień
Agrafka u nas tak sam refluks raczej nie ustępuje. Mamy debridat i polprazol i wydaje mi się że leki sporo dają. Dzięki nim Antek się nie męczy nie płacze całymi dniami i przede wszystkim je bo już byłam zmartwiona.
Enlevee o ja pierdziu to przecież telenowela się z tego spotkania rodzinnego zrobi Może podrzuć teściom pomysła żeby tasiemce brazylijskie kręcili ??
Smantha wiesz co i nie wiem czy ten system służby zdrowia nie jest lepszy. U nas i tak miesiąc w miesiąc biorą na ZUS a jak przychodzi co do czego to i tak większość trzeba prywatnie robić bo kolejki nieziemskie są. Fakt za poród się nie płaci ale za to co zus wziął to bym sobie prywatnie taki poród opłaciła że masakra.
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Ghia Antek ma fajna wage. No i brawa ze refluks ustepuje.

Moja Marysia jak byla w szpitalu na zapalenie pluc to ja caly czas z nia - 2 dni bylismy na sali ogolnej, to spalam na podlodze, a pozniej dostalismy ten platny pokoj i wtedy luzik - obiadki mi tesciowa zamowila w barze przyszpitalnym i mi przynosili, a sniadania i kolacje mialam Marysi, bo ona ledwo co zjadla z tego chleba i wedlinki. Nie wyobrazam sobie zostawic dziecka samego w szpitalu.

Dostalam zaproszenie na bierzmowanie - ciotka jak zobaczyla w jakim ja stanie funkcjonuje, to nawet nie chciala podchodzic, tylko syn dal zaproszenie i polecieli do szwagierki na gore, zeby sie czasem nie zarazic. Wygladam jak siedem nieszczesc, a czuje sie niewiele lepiej. Leb mi doslownie peka.
Ty się kuruj Kochana, zdrówka życzę

Tyle tu kichających że szko. Zdrówka dla wszystkich dziewczynek i maleństw przede wszystkim. Dobrze, że przez neta nie można się zarazić