2013-10-03, 08:39
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Bry.
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
rzućcie linka, bo chyba coś jednak przegapiłam...
|
Łap 
Cytat:
Napisane przez ameljja
Mama będzie zamawiała w najbliższy łikend ten płyn z EF rozpuszczający pięty. Postawiłam się podpiąć i capnąć CC- Winter Affair 
|
O jejku... wiem, że już setki razy był temat wałkowany ale ja sierota nie mogę go znaleźć... Nie odnajduję się w tym sklepie EF Rzuci dobra dusza linkiem? 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
no i *pa. Zadzwonił Pan ze sklepu, że to był błąd na stronie. I już dawno Atlantisa nie mieli. Wk** się :/
|
Jaja sobie robią... 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
poglądowo pokazuję nowy nabytek za 4,4zł - na pocieszenie za Atlantisa  Skórki nic nie czyszczone. Dwie warstwy, ale już dołożyłam trzecią. Tak - kolekcjonuję lakiery do pracy, bo nudzi mi się ciągle tymi samymi kolorami malować
I Fafik dzisiejszy w przerwie na spacerku 
|
Fajny, szkoda że krycie słabe. 
Fafik jest rozkoszny 
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Dorwałam się do kompa więc najpierw wstawię zdjęcia, a potem poczytam
obecne
i golaski
a w załączniku reszta pazurków, w kolejności od najstarszych
|
Jakie szaleństwo 
Pierwsze mega po całości - uwielbiam trawkę w takim wydaniu 
Golaski jakie piękne, pomijając rozdwojenie, którego prawie nie widać są idealne 
W ogóle wszystkie fajne 
Cytat:
Napisane przez Pilar1899
Viv, siostro pistacjowa  Czemu tej Saviny nigdzie nie ma porządnych swatchy tylko coś takiego:
|
Oesu... gdzie takim czymś po oczach? 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
To tak jak ta 
|
Jak możecie? Ludzie to przy porannej kawie czytają... 
Cytat:
Napisane przez pyzyzmiesem
też rozpoczęłam rok akademicki, tyle że ja z drugiej strony katedry. Na paznokciach czerwień.
|
Fajny odcień. 
Cytat:
Napisane przez vivinn
No to na dobranoc  Flying Dragon 
Sama kiedyś chyba krzyczałam, że bardziej podoba mi się z topem (to zdaje się było wtedy, kiedy Nef pokazywała), ale jak pomalowałam i zobaczyłam z bliska, to na myśl mi przyszło, że faktura lakieru przypomina skórzaste smocze skrzydła (fantasy czytam, to wiem jak wyglądają  )  Zostawiłam więc bez topa, bardzo milusie w dotyku były  Tylko, że nietrwałe 
|
Bo Ty ładniej pomalowałaś. Jakoś tak gładko i bez smug - normalnie OBS - tak powinien ten lakier wyglądać. Jakby u mnie tak wyglądał, to też bym go nosiła bez topa.
Obijamy się, obijamy... czy raczej wszystkie studiują, pracują, nie ma komu spamu produkować... Smutno tak 
A ja mam doła jak stąd do Honolulu... Niech mnie ktoś przytuli...
|
|
|