Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 09:01   #2208
belseno
Zadomowienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez natalka mjegd Pokaż wiadomość
Hmmm tez zalozylabym swoj album kurde ale nawet wam wstydze sie pokazac te moje małe. . . . wiem ze to glupie. . .
a nasze chciałabyś oglądać?
Każda się wstydzi, nasze wyjściówki są marne albo ich wogóle nie ma w sensie wielkości, albo są malenkie albo zniszczone przez ciąże i karmienie czyli wiszące, klapnięte, puste skórki. Oczywiście poza Star, która ma piękne piersi

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Moja mama mnie chyba nie chce wyreczyc. Pogadam z nia jeszcze..
Tylko pare dni zostalo
....
skoro i tak planujesz wtajemniczyć tate a mama się miga to potraktuj to zadanie jak niechcianą pracę domową, trzeba ją odrobić i już. Idź jak dorosła, odważna baba, powiedz co postanowiłaś bez wdawania się w dyskusje i tyle. Łatwiej jest jak wcześniej sobie napiszesz te 2-3 zdania. Musi wiedzieć, że masz to przemyślane, że jest to nieodwołalne i że w zasadzie to decyzja zapadła już dawno. Na koniec dodaj, że bardzo zależało Ci żeby o tym wiedział od Ciebie i że liczysz na jego wsparcie. Cmoknij w policzek i uciekaaaaj

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Ja z rodzicami mieszkam i nic nie wiedzą o operacji
pamiętam jaki miałaś z tym problem Jak w końcu się zorganizowałaś po operacji, że nie musiałaś ich wtajemniczać?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-10-03 o 08:59
belseno jest offline Zgłoś do moderatora