Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 09:04   #790
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Your Angel u nas na bioderka zeby sie zapisac tez trzeba miec skierowanie w reku. Nawet jakbys powiedziala/ sklamala ze masz to by nic niedalo bo zaczeli by pytac o dane ze skierowania kod IDC, regon przychodni, numer oprawnienia lekarza
mi wierzyli na słowo ba, zapisujac osobiscie do kardiologa nie musialam miec, tylko zeby doniesc na wizyte

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
nie ma co się dołować. u mnie noc straszna, skurcze nieregularne, przewalałam się z boku na book ale teraz jakos lepiej więc porodu ni widu ni słychu spoko, doczekamy się. Cotka dobrze mówi, budyń nie daje nam już spokoju bo zwyczajnie zazdrościmy mamuśkom
rozumiem Was, tez pewnie bylabym zniecerpliowiona ze tu juz tyle dzieci a ja dalej sie tocze

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
świetne wieści
swoją drogą, to trochę dziwne że tak wiele naszych maluszków ma katar
teraz w ogole mnostwo ludzi jest przeziebionych i nas dopadlo to zarazilismy małe
ja bym chciala zeby fotograf przyszedl do nas do domu aloe nie przyjdzie bo matka z ojcem kasy ie maja