2013-10-03, 10:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez skylie
Nie sciagaj mu kataru z pustego noska bo mu rozhulasz katar 
|
O szlak 
Dzięki za ostrzeżenie. Ja mu kozy tym wyciągam bo on gruszki sie boi płacze,a ja walczę z nim i mu nie raz krew przeze mnie poszła z noska 
Tak troszkę nie duzo,ale nie chce tego i patyczkiem nie lubie jak mu grzebie.
No,ale fakt przeginam z tym bo nie wiedziałam 
Cytat:
Napisane przez AgaPlast
Witam
Kat doczytałam. Ja to bym zawału dostała jakby mnie cos takiego spotkało i na sygnale bym leciała do szpitala. Masz stalowe nerwy. Dobrze ze nic sie nie stało ale gówniarz powinien zapłacic. Niech ci drewno na zime porombie i wrzuci do piwnicy.
Wczoraj dziewczynki miałam meeeeega doła i wyłam jak bóbr przez pół dnia bo sobie wkreciłam ze truje dziecko bo pije mleko ryzowe. Nie pytajcie dlaczego i nie grzebcie w necie 
Wpadłam w taka histerie ze az TZ z roboty przyjechał.
Potem pogadałam z ciotka która jest lekarzem i ustawiła mi troche diete bo z malutka jest juz lepiej to teraz czas na mnie. Chodziło o to ze w momencie kiedy odstawiałam jakis produkt to w tym momencie pochłaniałam olbrzymie ilosci innego bo byłam głodna . Teraz kiedy odstawili mi nabił soje i ryby co stanowi 90% mojej podstawy zywieniowej to juz jestem mega głodna i pochłaniałam zawrotne ilosci warzyw i owoców oczywiscie surowych i efekt był taki ze i ja i mała miałysmy problem z brzuchem.
No na drobiu mam zostac kilka tygodni az wyniki i waga mi skocza i az uporam sie z wiecznym głodem.
Ogolnie starac sie pochłaniac 1 jabłko 1 marchew i 1 jakis jeszcze owoc dziennie. Jezeli jakis egzotik to malenka porcje i bedzie luz.
uffffff ale sie rozpisałam. Dobrze ze chociaz mała ładnie tyje 
Teraz was nadrobie bo widze ze wszyscy maja jakies problemy.
Usciski
|
Aga,ale po co Ty sie tak katujesz. Masakra jakas. Dla mnie to jakas lekarz Ci głupot nagadal/a albo Ty se cos wkrecasz.
Co moze sie stać od ryżu Aga? Zluzuj. Jec normalnie w miarę. Tylko unikaj poprostu wysokiej ilości nabialu i pierdogennych warzyw czyli kapuchy,brokula,fasoli,gr ochu i kalafiora.
Nie czaje po co Ci ta dieta?
Ja od 8kl do LO niemjadlam mięsa. Poszłam na studia i dostałam strasznej anemi wiec zaczęłam jeść mięso ofc kure bo lekarz mi powiedział , ze to od bycia wege, a to była nie prawda. Anemi dostałam bo jadłam praktycznie tylko jogurty same :/ Do tego miałam duzo stresów i palilam papierosy No to jak miałam byc zdrowa 
Przecież w warzywach i owocach sa witaminy. No to jak moga nam szkodzić? Jak moga szkodzić naszym dzieciom? A my i one ich potrzebują.
Mela - ile jajko od kury moze leżeć w lodówce?
|
|
|