Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 10:20   #723
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Nie sciagaj mu kataru z pustego noska bo mu rozhulasz katar
O szlak
Dzięki za ostrzeżenie. Ja mu kozy tym wyciągam bo on gruszki sie boi płacze,a ja walczę z nim i mu nie raz krew przeze mnie poszła z noska
Tak troszkę nie duzo,ale nie chce tego i patyczkiem nie lubie jak mu grzebie.
No,ale fakt przeginam z tym bo nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Witam

Kat doczytałam. Ja to bym zawału dostała jakby mnie cos takiego spotkało i na sygnale bym leciała do szpitala. Masz stalowe nerwy. Dobrze ze nic sie nie stało ale gówniarz powinien zapłacic. Niech ci drewno na zime porombie i wrzuci do piwnicy.

Wczoraj dziewczynki miałam meeeeega doła i wyłam jak bóbr przez pół dnia bo sobie wkreciłam ze truje dziecko bo pije mleko ryzowe. Nie pytajcie dlaczego i nie grzebcie w necie
Wpadłam w taka histerie ze az TZ z roboty przyjechał.
Potem pogadałam z ciotka która jest lekarzem i ustawiła mi troche diete bo z malutka jest juz lepiej to teraz czas na mnie. Chodziło o to ze w momencie kiedy odstawiałam jakis produkt to w tym momencie pochłaniałam olbrzymie ilosci innego bo byłam głodna . Teraz kiedy odstawili mi nabił soje i ryby co stanowi 90% mojej podstawy zywieniowej to juz jestem mega głodna i pochłaniałam zawrotne ilosci warzyw i owoców oczywiscie surowych i efekt był taki ze i ja i mała miałysmy problem z brzuchem.
No na drobiu mam zostac kilka tygodni az wyniki i waga mi skocza i az uporam sie z wiecznym głodem.
Ogolnie starac sie pochłaniac 1 jabłko 1 marchew i 1 jakis jeszcze owoc dziennie. Jezeli jakis egzotik to malenka porcje i bedzie luz.
uffffff ale sie rozpisałam. Dobrze ze chociaz mała ładnie tyje
Teraz was nadrobie bo widze ze wszyscy maja jakies problemy.
Usciski
Aga,ale po co Ty sie tak katujesz. Masakra jakas. Dla mnie to jakas lekarz Ci głupot nagadal/a albo Ty se cos wkrecasz.
Co moze sie stać od ryżu Aga? Zluzuj. Jec normalnie w miarę. Tylko unikaj poprostu wysokiej ilości nabialu i pierdogennych warzyw czyli kapuchy,brokula,fasoli,gr ochu i kalafiora.

Nie czaje po co Ci ta dieta?

Ja od 8kl do LO niemjadlam mięsa. Poszłam na studia i dostałam strasznej anemi wiec zaczęłam jeść mięso ofc kure bo lekarz mi powiedział , ze to od bycia wege, a to była nie prawda. Anemi dostałam bo jadłam praktycznie tylko jogurty same :/ Do tego miałam duzo stresów i palilam papierosy No to jak miałam byc zdrowa

Przecież w warzywach i owocach sa witaminy. No to jak moga nam szkodzić? Jak moga szkodzić naszym dzieciom? A my i one ich potrzebują.

Mela - ile jajko od kury moze leżeć w lodówce?

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora