Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-09, 00:08   #571
zytasia
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 ?

Cytat:
Napisane przez cami18 Pokaż wiadomość
Jak czytam o waszych przygotowaniach to mi się odechciewa WESELA!!!!!!!:e ek:
Wlasnie? Dlaczego?

A ja juz zamowilam orkiestre. Nie wiedzialam jak znalezc, co wybrac, nie moge teraz jezdzic do kazdego po kolei bo nie ma mnie w Polsce i przypomnialo mi sie genialne malzenstwo, ktore gralo u mojej kuzynki, kuzyna, brata, potem kolegi brata itd.. No i poprosilam mame zeby zadzwonila (bo ona jest na miejscu). Zadzwonila, pogadala, pani walnela pytaniem "jak mnie Pani znalazla?" wiec moa mama jej sie przypomniala i jako ze sa nasza "rodzinna orkiestra" dostalismy znizke 1000 zl za cale wesele + 100zl za godzine na poprawinach. Na szczescie mieli jeszcze wolny termin, bo pierwsze 2 tygdnie sierpnia juz zajete! Takze upieklo nam sie. Za ok 2 tyg bedzie wplacana zaliczka za sale i podpisywana umowa. Mam nadzieje ze przez ten czas mi jej nikt nie sprzatnie, bo potem mi juz niewiele zostaje do wyboru I tak moja wymarzona sala okazala sie nieodpowiednia na 120 osob. Wiec drugiej i ostatniej jaka mi sie podoba nie chce stracic. Ale poki co jestem dobrej mysli, trzymam kciuki i zaklinam te wszystkie przyszle malzenstwa, zeby przez te 2 tygodnie nic nie planowali na mojej sali )
A, a moj termin (o ile nie podpierdacza nam sali) to 30.08.2008. Akurat 30-31 to daty moich urodzin i rocznice slubu moich rodzicow
Pozdrawiam
zytasia jest offline Zgłoś do moderatora