Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 09:33   #3971
vil84
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
zajrzałam wczoraj małej do buźki i co mamy ząbka tylko dziwne bo to jest górna czwórka albo piątka, nie wiem nie znam się mała któraś też taki przypadek?
bardzo możliwe, niektórym dzieciom nie wychodzą po kolei ... albo rodzą się z ząbkami

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Vil i co jednak kupujesz ten kombinezon?? sama szukam jakiegoś na teraz, bo mamy aby na zime i wydaje mi sie ze jest zagruby by go zakładać ....ale nigdzie niemoge znajsć takiego kombinezonu przejściowego greubszego polarku czy welurowego a od środka na podszewce by był.....mam tez dość ubierania małej na cebulke bo denerwuje sie przy tym i płacze
kupiłam wczoraj. bardzo liczę na to że dojdzie jutro... stwierdziłam że trudno, najwyżej ponosi dwa tyg i sprzedam, a zimowego nie będę jeszcze zakładać.

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
DiewcYnyy mam dosc jak sie pierdo...li to sie pier...li po caloaci D. Ma kiepskie wyniki plytkinkrwi skocYly do 700 crp 12,6 ob. 28:banghead: czekam na lekarke az przyjdzie do prYchodni rycze juz mam dosc mam nadzieje ze to nic strasznegoo
może jakaś infekcja ... będzie wszystko ok

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora